Опубліковано офіційне зображення п’ятидверної версії Wuling Hongguang MINI EV

16.09.2024   09:00    287


Після вчорашньої появи в останньому списку заявок Міністерства промисловості та інформаційних технологій офіційне зображення п’ятидверного автомобіля Wuling Hongguang MINI EV дебютувало сьогодні вранці. Згідно з офіційним вступом, автомобіль побудований на
платформі Tianyu Architecture S і поки що позиціонується як чисто електромобіль.

Новий автомобіль, представлений цього разу, доступний у двох кольорах, схожих на світло-блакитний і м’ятно-зелений. Його зовнішній вигляд більш округлий, ніж поточний Hongguang MINI EV, а форма фар і передньої решітки виглядає досить «мило». З «ідентифікаційного фото», яке з’явилося вчора в звіті IT House, ми бачимо, що цей новий автомобіль також пропонує сірий кузов. Крім того, автомобіль оснащений чорно-білими трьохспицевими закритими колесами.

Останні новини:  Названі точні ознаки, після появи яких ремінь ГРМ вимагає термінової заміни

На додаток до п’ятидверної версії, новий Wuling Hongguang MINI EV також пропонує традиційну тридверну версію обох автомобілів, розміри якої становлять 3256x1510x1578 мм, а колісна база становить 2190 мм. Його споряджена вага відповідає 760 або 780 кг, використовує шини 155/70R13 і розрахований на перевезення 4 пасажирів.

Новий автомобіль оснащений електродвигуном потужністю 30 кВт і літій-залізо-фосфатною батареєю від Saike/Guoxuan Hi-Tech. Він підтримує додаткову декоративну кришку втулки колеса, логотип на двері багажника, задній логотип, передні комбіновані ліхтарі, дах (кузов. колір або білий), а також прикраса втулки колеса тощо.

Останні новини:  Заїхав у калюжу - плати: водіїв штрафують на 270 000 гривень за ненавмисні дії


portaltele.com.ua