Євген Клопотенко розповів, якими макаронами тепер годують школярів

11.09.2024   20:00    341

Разом із Міністерством освіти відомий український кулінар розробив рекомендоване меню для шкільних їдалень. Євген Клопотенко розповів, якими макаронами пропонує годувати дітей.

Євген Клопотенко, відомий український кулінар і зірка шоу “МастерШеф” досягнув неабиякого успіху у своїй сфері. Його шанувальники вважають, що знаменитості вдалось модернізувати сучасну українську кухню, але вистачає у зірки і недоброзичливців.

Хай там як, але кулінар продовжує займатись тим, що вважає найголовнішим у своїй діяльності. Так, наприклад, нещодавно Євген Клопотенко розповів про особливий курячий суп із локшиною, яким пропонує годувати українських школярів. Щоправда, у процесі приготування використовуються особливі макарони – “скляні”.

Останні новини:  Чи пропустить Тіна Кароль Олю Полякову на Євробачення

Чим Клопотенко пропонує годувати дітей

За словами автора рецепта, потрібно використовувати так звану “скляну” локшину, аби повністю відтворити смак і зовнішній вигляд супу, який кулінар пропонує готувати дітям. У процесі варто використовувати фунчозу. Втім, підійдуть і макарони з твердих сортів пшениці. Разом із тим, Євген Клопотенко впевнений – тільки з фунчозою вийде особливий смак.

Останні новини:  21-річна блогерка Юлія Верба вперше стала мамою
Євген Клопотенко розповів, чим рекомендує годувати українських школярів у їдальнях

Євген Клопотенко також зазначив, що такий суп може зберігатись усього дві години, якщо мова йде про умови шкільної їдальні. Втім, під щільно закритою кришкою ви можете насолоджуватись стравою вдома протягом двох днів.

Євген Клопотенко розповів, чим рекомендує годувати українських школярів у їдальнях

Нагадаємо, що раніше знаменитість розповідав про особливості приготування овочевого рагу, яке також рекомендує додати до переліку страв для дітей. За словами знаменитості, маленьким дітям і підліткам важливо споживати не тільки м’ясо, але й достатню кількість овочів. Клітковина відповідає за велику кількість процесів в організмі, а тому нехтувати нею точно не потрібно.





odnaminyta.com

Останні новини:  Нестанжартна модель Грейсі Бон зняла відео під час відпочинку