Леся Нікітюк розповіла про хлопців, з якими крутила у минулому (фото)

09.09.2024   19:10    957

Популярна телеведуча та блогерка Леся Нікітюк не бажає говорити про особисте. Зазвичай на питання підписників про кохання та власну родину, вона просто віджартовується, згадуючи про те, що у дитинстві її обмели віником. Проте, сьогодні вона вирішила відверто поговорити з підписниками та показала архівні фото зі своїми колишніми кавалерами.

У фотоблозі зірки з’явилося нове відео. І не важливо, що телеведуча взялася за рекламу чергового приладдя для вкладання волосся, головне, що Леся розкрила таємницю особисто життя. Телеведуча показала декілька знімків зі своїми колишніми.

Останні новини:  Наталка Денисенко показала ідеальну фігуру в білосніжній білизні (фото)

Нікітюк зізналася, що фото зроблені, коли їй було всього 17 років. Судячи з її розповіді, тоді Леся не рівно дихала до представників професії діджея. Адже не один, а два її колишніх хлопці були залучені до цієї роботи.

“Готові, Леся Іванівна у 17 рочків. З хлопцем діджеєм до речі, він тут якраз спить на фотці”, – зізналася Леся.

Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів

Утім, її не можна в цьому звинувачувати, хлопці дійсно симпатичні. А бути поруч з діджейським пультом на місцевих дискотеках, було дуже поважним привілеєм. Схоже, що блогерка вміло користувалася чоловічою увагою.

“Це ще один діджей, хлопець з яким я зустрічалася”, – показала архівну світлину телеведуча.

Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів
Леся Нікітюк показала своїх колишніх кавалерів

На цьому відвертості від телеведучої завершилися. Про її нинішнє особисте життя й досі немає конкретної інформації. Раніше, зірка розповідала, що має стосунки, але пара не обмежено обов’язками. Такий вибір телеведучої пов’язують з її напруженим графіком, адже окрім постійних зйомок, жінка часто навідується до родини та бавиться з племінницями. На якісну романтику просто немає часу.

Останні новини:  Продюсер Полякової показав, який вигляд зараз має 62-річний чоловік співачки (фото)