Камалія зізналась, що змінила зовнішність за допомогою ботоксу

08.09.2024   06:30    677

Відома українська співачка, як виявилось, готова на все заради ідеальної зовнішності. Знаменитість розповіла, як наважилась змінити себе та чим це закінчилось.

Камалія на сьогодні є однією з найвідоміших українських співачок. Пік її популярності припав на той момент, коли вона починала стосунки зі своїм тепер колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром. Тепер артистка продовжує діяльність та активно займається благодійністю.

Крім того, зірка не втрачає нагоди поспілкуватись зі своїми шанувальниками. Не так давно темою для обговорень стала зовнішність артистки. Вона вирішила нарешті розкрити всі карти та зізналась – себе вона і правда змінювала, але закінчилось все думкою, що такого не повториться.

Останні новини:  Батько Гейлі Бібер поділився подробицями про новонародженого онука

Знаменитість пригадала, що завжди вважала свою нижню губу набагато більшою за верхню, а тому в один момент вирішила збільшити її за допомогою ботоксу. Зірка звернулась до косметолога, аби їй допомогли виправити, як вона вважала, ваду зовнішнього вигляду.

Проте, Камалія зізналась – воно того не вартувало. Як розповіла артистка, збільшення губ і використання для цього філерів є доволі болючою процедурою. Артистка зазначила, що вона більше ніколи не піде на такий крок.

Останні новини:  Українка зняла супермодель Джіджі Хадід у відвертому образі у стильній рекламі парфумів

Співачка розповіла, що після досвіду зі збільшенням губ вона втратила будь-яке бажання повторювати подібні процедури. Зірка зазначила, що більше не хоче терпіти неприємні відчуття, а свіжість свого зовнішнього вигляду вона підтримує іншими способами.

Так, наприклад, артистка відвідує косметолога, який робить їй чистки, масажі та доглядові процедури. А ось про пластичні операції Камалія навіть не думає.

Останні новини:  Слава Камінська пожалілася на рутину на Тенеріфе та показалася зі своїм новим чоловіком


elegantwoman.kyiv.ua






1111529