Hyundai, Kia та Samsung разом розроблять нову мультимедійну систему

Сьогодні,   09:43    106

Hyundai, Kia та Samsung разом розроблять нову мультимедійну систему

Hyundai, Kia и Samsung вместе разработают новую мультимедийную систему

Hyundai Motor і Kia оголосили про стратегічне технологічне партнерство з Samsung. Його мета – поліпшити зв’язок між автомобілями, смартфонами та іншими пристроями, зробивши його безшовним. У рамках співпраці корейці створять мультимедійну систему наступного покоління, яка має бути представлена у 2026 році.

Останні новини:  Новий дорожній знак «Точка у трикутнику» викликав нерозуміння у водіїв в Україні

Медіасистема від Hyundai, Kia та Samsung матиме нові передові функції. Акцент буде зроблено на зв’язку між SDV (Software-Defined Vehicles, або програмно-визначеними транспортними засобами), смартфонами та іншими пристроями. Серед них як “розумні” годинники та інші переносні гаджети, так і домашня електроніка, якою можна буде керувати з машини.

Останні новини:  Названо найбільш продаваний автомобіль у Європі

Через смарт-годинник також відстежуватиметься стан водія, дані про який отримуватиме й аналізуватиме автомобільна електроніка. У разі сильної втоми на екрані з’явиться відповідне сповіщення.

Екосистема використовуватиме додаток SmartThings від Samsung. З його допомогою також можна буде відстежувати місце розташування автомобіля на парковці. Це має підвищити захист від викрадень – слабке місце Hyundai і Kia.

Останні новини:  Випущений седан FAW Besturn B70 Longyao Edition

У середині вересня Hyundai уклала ще одну угоду. Новим партнером несподівано став американський General Motors, з яким корейці домовилися працювати над паливними і повністю електричними автомобілями в легковому і комерційному сегментах. Меморандум також передбачає обмін ресурсами – сталлю і сировиною для акумуляторів.


nnews.com.ua