Фахівці назвали 8 автомобілів, які не зламаються навіть за 20 років експлуатації

18.09.2024   00:19    1502

У сучасному світі більшість автомобілів стали одноразовими. Регулярне обслуговування тепер не запорука довговічності, адже навіть ретельний догляд не завжди здатний продовжити життя машини після закінчення гарантії.

Тим не менш, на вторинному ринку в Україні ще є машини, які можуть прослужити до 20 років без істотних поломок двигуна та трансмісії. При цьому вони здатні подолати пробіг понад 500 тисяч кілометрів без капітального ремонту. Портал mmr.net.ua склав ТОП-8 найвитриваліших моделей, ґрунтуючись на аналізі відгуків власників.

Очолює список Toyota Land Cruiser 200 з мотором 2UZ-FE об’ємом 4,7 літра на 288 кінських сил, який працює у парі з класичним автоматом та системою повного приводу. 89% власників таких позашляховиків заявляють, що машину ніколи не ремонтували серйозно. При чому пробіги на таких авто перевищують 500 тисяч кілометрів.

Останні новини:  Кросовер Toyota C-HR отримав плагін-гібридну версію

На другому місці знаходиться японський повнорозмірний кросовер Toyota Highlander – справжній титулований чемпіон у сегменті SUV. Понад 80% власників стверджують, що в машинах, які прослужили по 20-25 років, жодного разу не ремонтували двигун чи коробку передач.

Третій рядок дістався Toyota Fortuner 1 покоління, оснащених бензиновим двигуном на 2,7 літра. Автомобіль вийшов досить міцний завдяки тому, що цей позашляховик побудований на платформі пікапа Toyota Hilux.

Четверта позиція – у Toyota Camry у кузові VX30. Цей автомобіль особливо подобається власникам. Версія з 2,4-літровим двигуном та класичною АПКК виявилася найвитривалішою.

Останні новини:  На продаж виставили занедбану колекцію культових американських машин (відео)

Honda CR-V – ще один японський бестселер, який припав до смаку водіям в Україні. Цю машину не бажають продавати близько 15% власників навіть після 20 років експлуатації.

Subaru Forester і Subaru Outback купують переважно віддані шанувальники марки. Багато власників цих машин повністю задоволені ними і не планують виставляти на продаж своїх залізних коней, розуміючи, що нічого подібного зараз вони вже придбати не зможуть.

Останні новини:  Названа європейська країна, в якій електромобілів уже більше, ніж бензинових авто

Завершує список найнадійніших авто ще один представник японського автопрому – Toyota RAV4. Машини 2004-2006 років випуску з 2,0-літровим двигуном та автоматичною КПП досі радують своїх господарів.


Аmpercar.com