Еліна Світоліна зібрала купу компліментів своїм образом (фото)

Сьогодні,   09:10    599

Тенісистка Еліна Світоліна на своїй сторінці в Instagram поділилась новими світлинами, які відображають миті її життя поза спортивним майданчиком. Зовсім нещодавно, 12 вересня – Світоліна відсвяткувала 30-й день народження в компанії зіркових гостей та друзів.

Після маленького ювілею зірка тенісу відправилась на… операційний стіл. В Еліни за планом відбулась операція на нозі. Під час непростого періоду поряд із зірковою спортсменкою знаходився її коханий чоловік, теж тенісист Гаель Монфіс.

Останні новини:  Гейлі Бібер зворушила мережу архівним фото з періоду вагітності (фото)

Згодом Еліна Світоліна розповіла фанатам, що їй довелось наважитись на оперативне втручання через давню проблему, з якою вона намагалась боротись протягом всього 2024 року. Її зусилля результату не дали і тому довелось звертатись по допомогу до спеціалістів.

Еліна Світоліна перенесла операцію
Еліна Світоліна перенесла операцію

Деякий час після операції Світоліна змушена використовувати милиці. Але вони зовсім не стають на заваді тому, щоб залишатись чарівною жінкою і слідкувати за модними тенденціями. Після неприємної процедури тенісистка вперше показалася на публіці, прихопивши із собою ті самі милиці. Спортсменка зробила світлину в одязі від популярного українського бренду Gasanova. Вона вдяглась у чорні штани-палаццо та доповнила їх червоною кофтинкою-сіткою і топом такого ж самого кольору.

Останні новини:  Вперше за кілька місяців: Алла Костромічова показалася у соцмережах на фоні сонячної Італії (фото)
Еліна Світоліна показала себе в новому образі
Еліна Світоліна показала себе в новому образі

Позувала вона для фото на тлі стіни, прикрашеної декоративним панно, розпустивши довге волосся. До образу вона додала макіяж в насичених кольорах.




Нагадаємо, що свій 30-річний ювілей Еліна Світоліна відсвяткувала в Києві. На особисте свято тенісистка запросила топ-менеджера “Монобанку” Олега Гороховського, поета Сергія Жадана, ведучу Лесю Нікітюк та тренера Андрія Шевченка.

Останні новини:  Двоповерховий будинок у престижному селищі: як виглядає родинне гніздечко Юрія Горбунова та Катерини Осадчої (фото)