Дружина Віктора Павліка зробила генетичний аналіз 3-річному сину і розповіла про результат

10.09.2024   05:30    1050

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова поділилася результатами генетичного аналізу її 3-річного сина від Віктора Павліка. Аналіз показав, чому Михасик досі не говорить.

Про те, що з Михасиком не все гаразд дружина Павліка Катя Репяхова запідозрила, коли хлопчику було трішки більше року. Блогерка зізнається, що їй знадобилося близько 6 місяців, щоб усвідомити, що у її сина є проблеми і не потрібно чекати, поки він їх “переросте”. Так, хлопчик помітно відставав у розвитку і не говорив навіть звуків.

Останні новини:  Коллін Фаррелл у стильних смужках попозував на хіднику з 14-річним сином у смокінгу
3-річному сину Віктора Павліка від Репяхової прописали ліки від шизофренії

Зараз сину Павліка і Репяхової 3 роки. Хлопчик досі не говорить і має затримку психо-мовленнєвого розвитку. За останні 1,5 роки Репяхова з сином відвідали багатьох лікарів, здали безліч аналізів та зробили купу досліджень. Репяхова робить все, щоб її син якнайшвидше заговорив.

Нещодавно блогерка вирішила зробити ще один серйозний аналіз Михасику, який може показати причину затримки мовленнєвого розвитку хлопчика. Мова йде про генетичний аналіз. У своєму Інстаграм-блозі Репяхова поділилася результатами тесту. Так, лікарі розшифрували, що спадкового захворювання у Михасика немає. Втім, було виявлено, що під час внутрішньоутробного розвитку плоду відбулися певні зміни у гені, що призвело до затримки психо-мовленнєвого розвитку хлопчика.

Останні новини:  Джеймс Кемерон зніме фільм про трагедію в Хіросімі
Дружина Павліка зробила генетичний аналіз 3-річному сину і розповіла про результат

Дружина Павліка зізнається, що результати генетичного аналізу її дуже засмутили. У своєму Інстаграм-блозі заплакана Катя не стала приховувати, що їй зараз дуже важко.

Мене знову накриває. Зараз мені важко, як ніколи. Якщо ваша дитина вас про щось просить, міркує, мріє – знайте, це велике щастя

, – поділилася Катя.

Дружина Павліка зробила генетичний аналіз 3-річному сину і розповіла про результат

Варто відзначити, що Репяхова робить все від себе можливе, щоб Михасик заговорив. Хлопчик працює з психологом, логопедом, ходить на плавання та заняття з сенсорної інтеграції та іпотерапію. Прогрес у розвитку Михасика спостерігається, але дуже повільний.





odnaminyta.com

Останні новини:  Фахівець з мови тіла розповіла, чи сварився Аффлек з Джей Ло під час нещодавньої зустрічі