5 речей, які можуть зіпсувати будь-який образ жінки

08.09.2024   12:20    609

Не секрет, що навіть найдорожчий «лук» може мати максимально дешевий вигляд. Усе враження здатні зіпсувати 5 речей, про які не всі пам’ятають. Жінка може бути стильною, ефектною та просто неперевершеною, якщо подбає про усі аспекти свого образу.

Як мати «дорогий» вигляд та які речі старять, розповідає РБК-Україна (проект Styler).

Що зіпсує вигляд

Звісно, враховуйте не лише поради, а ще ситуативність, власний смак та бажання слідувати трендам. Навіть якщо якась річ вважається немодною, але ви дуже її любите — спробуйте вдало її стилізувати. Втім, усе ж існують декілька неписаних «правил».

Останні новини:  Діють імпульсивно: названо найбільш спонтанні знаки зодіаку

Старомодний дизайн манікюру

Нині існує чимало трендових та сучасних дизайнів, які підійдуть жінкам будь-якого віку. Але деякі варіанти покриття, які передбачають занадто багато камінців, золотих візерунків або ж об’ємної ліпнини з квітів, вже вишли з моди.

Безжально старить та дешево виглядає: жінкам після 40 слід забути про ці кольори в манікюрі

Які нігті додають віку (ілюстрація: freepik.com)

Занадто багато логотипів

Навіть якщо речі дійсно брендові, а не підробка, не завжди слід хизуватися всім й одразу. Багато логотипів на одязі можуть справити зовсім не те враження, на яке ви розраховуєте. «Лук», який складається виключно з вбрання, яке буквально вкрито модними літерами та фірмовими принтами, може навпаки мати дешевий вигляд.

Останні новини:  Які три знаки зодіаку не змінюють своїх почуттів після одруження

Недоречні «луки»

Йдеться про ситуації, коли жінка збирається на пляж, але обирає вбрання, яке підходить для світського заходу, або ж приходить на дитячий день народження у розкішній вечірній сукні. Навіть якщо у вашій шафі припадає пилом неймовірний «лук», але приводу його вдягти немає, просто дочекайтеся дійсно вдалого моменту. Бажання «вигуляти» найкращі речі прямо тут і зараз не завжди доречне.




Що носити, коли спекотно (ілюстрація: freepik.com)

Як правильно обирати одяг (ілюстрація: freepik.com)

Одяг не за віком

Ця ситуація може трапитися як з дівчиною, так і з жінкою за 50. Дослухайтеся порад стилістів та експертів, які складають «капсули» й готують тематичні добірки саме для вашого віку. Молодій дівчині не завжди буде личити максимально стриманий твідовий костюм, так само як жінці у віці буде важко справити враження у міні з воланами та занадто оголеними частинами тіла.

Останні новини:  Експерти назвали помилки, які зіпсують вигляд французького манікюру

Неохайність

Ніякі речі не матимуть «дорогий» вигляд, якщо жінка не буде їх прати. Це ж стосується зачіски, манікюру та педикюру, чистої шкіри та брудного взуття. Дбайте не лише про трендовість вбрання, а й про його стан. Якщо річ потрібно прасувати — прасуйте, якщо улюблені туфлі вкрилися тріщинами або ви зламали каблук — віднесіть їх в ремонт.