Всередині мумій прибульців із Перу знайшли сплав для зв’язку

21.08.2024   23:30    1233

Мексиканський журналіст і уфолог Хайме Мауссан заявляє, що в грудних клітках “мумій прибульців”, виявлених у Перу, знаходяться рідкісні метали й сплави. Він припускає, що ці пристрої, схожі на мобільні телефони, могли використовуватися для міжгалактичного зв’язку під час подорожей у космосі.

Про це повідомляють Новини Планети з посиланням на Daily Star.

“Я переконаний, що це пристрій для зв’язку. Як він функціонує, я не знаю, але експертам доведеться докласти чималих зусиль, щоб зрозуміти, чому його помістили всередину тіла,” — зазначає фахівець із паранормальних явищ.

Останні новини:  Знайдено по-справжньому пекельний інопланетний світ: там вирує залізний вітер

За його словами, одна зі знайдених сполук — рідкісний метал осмій, який використовується в телекомунікаціях та космічних супутниках, проте він є потенційно смертельним для людини.

“Осмій не лише важко знайти, але й надзвичайно дорогий і токсичний. Він може спричинити серйозні проблеми зі здоров’ям і навіть бути смертельним. Тож незрозуміло, чому його використали. Якщо хтось планував створити підробку, навряд чи обрав би такий рідкісний метал,” — розмірковує Мауссан.

Зараз вчені з судово-медичних лабораторій досліджують тіла, які уфолог виявив у печері Наска (Перу) у 2017 році. Вважається, що ці “прибульці” з видовженими черепами мають 30% невідомої ДНК. Проте скептики називають це шахрайством і припускають, що “мумії” могли бути створені з частин різних тварин.

Останні новини:  Які тварини здатні пережити людство ― відповідь біологів

Друзі, терміново потрібно зібрати на DJI Mavic 3 для 154 ОМБр. Хто скільки може, окупанти самі себе не знищать. Долучитися до збору можна тут.

Хайме Мауссан разом із режисерами-розслідувачами Сереною Дісі та Майклом Маццолою знімають наукові експерименти для свого документального фільму.

“Дивно, що ці знахідки були проігноровані, відкинуті та висміяні, замість того щоб стати науковою сенсацією. Коли я вперше побачив ці істоти, то вирішив, що вони представляють невідомий раніше вид. Це важливе відкриття для людства,” — впевнений Майкл.

Останні новини:  Коти-хамелеони народилися у Шотландії: їхня шерсть змінює колір