У вересні даю 3 краплі на 1 літр води і томатів, перців та огірків наростає море

30.08.2024   20:33    422

Бурштинова кислота — це абсолютно нешкідливий та ефективний засіб для стимуляції розвитку та підтримання життєдіяльності рослин. Розповідаємо, як використовувати.

Бурштинова кислота є відмінним помічником у подоланні стресів, викликаних несприятливими погодними умовами, а також у боротьбі з різними хворобами. Дачники добре знають і вже випробували на практиці всі корисні властивості бурштинової кислоти.

Вона покращує роботу корисних мікроорганізмів у ґрунті, допомагає рослинам краще засвоювати з ґрунту необхідні мікроелементи, стимулює діяльність коренів у поглинанні мінералів та вітамінів, а також сприяє збільшенню врожайності овочевих культур, таких як перець, томати та огірки.

Останні новини:  Як “освіжити” кімнатні рослини протираючи листя

Плоди після обробки бурштиновою кислотою стають смачнішими й соковитішими, корисна мікрофлора ґрунту активізується, а самі рослини зміцнюють свій листовий апарат, стають стійкішими до температурних стресів, хвороб та шкідників.

Агрономи розповіли про ефективне добриво для овочів

Як ви бачите, переваг у такого підживлення багато, причому воно абсолютно нешкідливе для будь-яких рослин. Перець, огірки та томати реагують на нього особливо добре. Такий засіб легко замінює будь-які дорогі стимулятори.

Для приготування розчину спочатку необхідно розвести один грам порошку бурштинової кислоти у склянці теплої води, після чого довести обсяг до одного літра. Цим розчином потрібно рясно обприскати рослини по листю, а залишки вилити в ґрунт під корінь. Уже наступного дня після обробки ви зможете помітити, що рослини оживають і починають активніше плодоносити. Огірочки стануть хрусткими, а томати й перець — дуже м’ясистими та солодкими.

Останні новини:  Восени необхідно правильно готувати ґрунт



noviydoctor.com