У Парижі відбулася церемонія закриття Олімпіади

12.08.2024   21:21    90

У Парижі відбулася церемонія закриття Олімпіади

Фото: gettyimages

Том Круз з олімпійським прапором

Родзинкою шоу став Том Круз, який на мотоциклі та на літаку «доставив» прапор Олімпійських ігор у Лос-Анджелес, де відбудеться наступна Олімпіада.

У Парижі у неділю, 11 серпня, відбулася урочиста церемонія закриття літніх Олімпійських ігор. Основна частина шоу пройшла на стадіоні Стад де Франс.

Останні новини:  Синоптики розказали про бабине літо в Україні: прогноз осінніх похолодань на вересень 2024 – яка буде погода

На параді учасників, з якого розпочалася церемонія, прапор України несли борець Парвіз Насібов та каноїстка Людмила Лузан.

Під час шоу виступали артисти, серед яких Phoenix та Kavinsky. Організатори у формі вистави показали історію появи Олімпійських ігор.

Родзинкою шоу став голлівудський актор Том Круз, який спустився з даху Стад де Франс. Він отримав олімпійський прапор і за сюжетом повинен доставити його в Лос-Анджелес,  де відбудуться наступні Олімпійські ігри у 2028 році.

Останні новини:  США запровадили санкції за фінансові транзакції між Росією та КНДР

Актор проїхав із прапором на мотоциклі Парижем і заїхав у літак. Потім Круз стрибнув із парашутом і «опинився» у Лос-Анджелесі.

Там прапор був доставлений на узбережжя, де пройшли виступи гурту Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg та Біллі Айліш.

Шоу закінчилося масштабним салютом на Стад де Франс.


korrespondent.net