Три види рослин, які можна посадити на дачі під зиму

16.08.2024   13:03    218

Висаджувати різні рослини восени, щоб бачити результат весною — чудова ідея. Нею варто користуватися. Для чого втрачати дорогоцінний час та робити зайву роботу, якщо можна все організувати вчасно.

Так виходить і з рослинами. Набагато простіше висаджувати восени. Порівняно з іншими сезонами буде суттєво менше роботи. Не всі рослини підходять для реалізації ідеї, але пропонуємо три доступних різновиди, з якими точно не буде складнощів при настанні холодної погоди. Отже, для осіннього сезону можна вибрати:

Останні новини:  Як використовувати мед як укорінювач: докладна інструкція від досвідчених дачників

  • хвойні дерева;
  • чагарники;
  • овочі.

В кожні категорії є сорти для висаджування під зиму. Якщо говорити про хвойні, рекомендується розглянути ялівець та ялину. Вони без проблем перезимують. До весни в них буде час на адаптацію до нових умов.

Серед чагарників можна посадити смородину та аґрус. Для них навіть краще бути посадженими восени, щоб комфортніше пройти процес вкорінення та адаптації. Перевага полягає і в відсутності необхідності поливати чагарники.

Осінні посадки для овочів та коренеплодів можуть бути з таких культур: часник, цибуля, морква, буряк. Зручно робити грядки під зиму, бо навесні раніше за інших у вас будуть молоді овочі. Чудовий початок дачного сезону — з врожаю.

Останні новини:  Сусідка по дачі навчила, як змусити алое зацвісти вдома