Старший син Катерини Осадчої зачарував американок своєю красою

31.08.2024   06:00    3587

Старший син Каті Осадчої уникає публічності і не хоче бути знаменитим. Що відомо про 21-річного Іллю, який вже кілька років живе в США – далі в матеріалі.

Катя Осадча – матір трьох дітей. Цікаво, що різниця у віці між найстаршим сином та наймолодшим складає аж 19 років.

Свого первістка Іллю Осадча народила у 19. Тоді майбутня телеведуча була у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. Їхній шлюб тривав всього 3 роки. Осадча не приховує, що причиною розлучення з першим чоловіком стала різниця у віці, а, відповідно, й різний погляд на життя. Так, Поліщук старший за Осадчу на 15 років. Взявши у шлюб молоду красуню, він думав, що вона буде займатися побутом та вихованням дитини. Та у самої Катерини були інші плани на власне життя. Дівчина хотіла розвивати кар’єру, а не сидіти вдома. Тому через 3 роки спільного життя шлюб Осадчі і Поліщука розвалився, а їхній син Ілля залишився жити з мамою.


Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Варто відзначити, що Олег Поліщук завжди брав активну участь у житті свого сина. Зокрема, підтримував його фінансово. Так, Ілля закінчив престижну приватну школу у Києві, а після навчання вступив в один з найкращих вищих навчальних закладів світу – університет Меріленда в США. Хлопець вивчає ІТ-технології.

Катя Осадча показала дорослого сина від першого шлюбу

Варто відзначити, що Ілля ніколи не прагнув медійності і навіть не веде соціальних мереж. До закінчення школи Осадча навіть не показувала обличчя сина у своєму Інстаграм-блозі, адже він був проти цього. Зараз, час від часу Осадча може опублікувати фото сина. Зазвичай це відбувається тоді, коли Ілля приїжджає додому в Україну з США.

Катя Осадча показала дорослого сина від першого шлюбу

Фоловери відмічають, що 22-річний Ілля неймовірно схожий на свою зіркову матір і має дуже схожі риси обличчя. Крім того хлопець високий, має гарне довге волосся і виріс справжнім красенем.





odnaminyta.com







1137052