Що посадити у вересні на городі: соковита редиска двічі на рік

12.08.2024   12:20    34

Всі звикли, що редиска — це овоч весняний, але багато городників цей стереотип рік у рік розвіюють. І ви спробуйте, щоб смачні салати готувати і не сумувати за весною.

Подробиці

Вересень — ідеальний час для посіву редиски. Ця овочева культура росте дуже швидко, тому ви можете насолодитися свіжими соковитими плодами всього через кілька тижнів після посіву. Однак, щоб редиска була солодкою та не пекучою, важливо дотримуватися певних порад.

Останні новини:  Агрономи поділилися хитрістю, як опалі яблука перетворити на цінне добриво для грядок

Редиска вимагає добре освітленого місця з достатнім сонячним світлом. Оберіть місце, де рослини отримають принаймні 6-8 годин сонячного світла на день. Якщо є можливість, то садіть редиску в теплиці, де є можливість додати штучне освітлення.

Посійте насіння редиски в рядки на глибину приблизно 1-2 см. Залишайте відстань між рядками близько 15-20 см, щоб рослини мали простір для росту й не отримали дефіцит вологи та потрібних елементів із ґрунту.

Щоб редиска не була пекучою, контролюйте умови вирощування. Саме висока температура та недостатньо вологий ґрунт можуть зробити редиску гіркою і пекучою. Дотримуйтесь оптимальних умов для росту редиски: температура приблизно 15-20 градусів та регулярний полив.

Останні новини:  Що зробити з яблуками перед сушінням, щоб у них не завелися жучки та черв’ячки


elegantwoman.kyiv.ua