Ретроградний Меркурій найсильніше вплине на ці чотири знаки зодіаку

09.08.2024   07:00    60

Якщо вам бракувало драми цього літа, ретроградний Меркурій уже тут, щоби підкинути вам пристрастей у життя. Оскільки він має властивість піднімати незакінчені справи, ви можете зіткнутися з безладом, який треба прибрати, звичкою, якої потрібно позбутися, або роботою, яку потрібно завершити.

Щоб отримати максимум користі з цього ретрограду, зважте на слова, які починаються на пере-, перегляньте, переробіть, переосмисліть і зрештою відпустіть. Чотири знаки зодіаку зможуть відчути вплив непростого небесного транзиту найсильніше, кажуть астрологи. Читайте цей гороскоп далі, щоби дізнатись, чи опинився у списку ваш знак.

Близнюки

Коли Меркурій стає ретроградним, ви відчуваєте, що ось-ось почнеться справжнє пекло. Це завжди дуже впливає на вас, тому що Меркурій є вашою планетою-покровителем. Все, що відбувається із Меркурієм, також відбувається з вами. Коли планета починає ретроградний шлях через ваш четвертий будинок будинку та сім’ї 5 серпня, ви можете зіткнутися з конфліктом із родичами та близькими людьми. Вас можуть повернути у покинуті місця або змусити пережити речі, які викликають неприємні спогади. Цей ретроград не тільки нагадає вам, звідки ви родом, але й надихне вас на створення дому, якого ви дійсно заслуговуєте.

Коли Меркурій знову увійде до вашого третього будинку спілкування 14 серпня, це може збільшити ймовірність незручної розмови, несподіваних затримок та соціальних конфліктів у вашому найближчому оточенні. Сприймайте це, як шанс переосмислити те, як ви доносите свою думку і як ви робите поспішні висновки. Не лізьте у чужі справи, доки не дізнаєтеся всю історію.

Останні новини:  Як вивести жирну пляму з одягу без прання

Лев

Останнім часом у вас був напружений період. Він підняв глибоко укорінені протиріччя і змусив вас почати перетворювати своє життя, що є однією з найскладніших речей у світі. Цей ретроградний Меркурій просто показує вам інший спосіб досягти цього. Ви можете стикнутись з дезорганізацією та розладом у фінансах та інших матеріальних цінностях. Сприймайте це, як можливість переглянути те, що ви ставите у пріоритет і звідки черпаєте свою самооцінку. Ви набагато більше, ніж набір цифр на вашому банківському рахунку.




До 14 серпня ретроградний Меркурій вдарить по вас ще сильніше, коли знову увійде у ваш знак. Це може викликати у вас розгубленість або невпевненість у собі. Тому переконайтесь, що знаєте ситуацію досконало, перш ніж вживати радикальних заходів. Цей ретроград також може змусити вас переосмислити свою зовнішність, але будьте обережні, не робіть різких змін під впливом імпульсу. Втім, навіть якщо щось таке і станеться, не сприймайте це, як помилку – нехай це буде ваш маленький бунт проти буденності.

Останні новини:  Названо 7 щасливих жіночих імен, які приносять удачу і добру долю

Діва

Для вас ретроградний Меркурій може відчуватися як удар під дих. Зрештою, Меркурій – ваша правляча планета, а це означає, що ви особливо налаштовані на його рухи та коливання. І поточний транзит може бути одним з найбільш стресових у вашому житті. Цей ретроград починається у вашому першому будинку особистості, де він може призвести до кризи ідентичності. Хто ви? Ким ви були? Ким ви хочете стати? Ви можете відчувати, що вас змусили увійти в певні ролі або вийти з них. Не давайте цим відчуттям зруйнувати вашу впевненість у собі. Пам’ятайте, що Всесвіт ніколи не дозволить вам почуватися комфортно там, де вам не місце. І навіть цей буремний ретроград подбає про це.

Коли Меркурій знову увійде на знак Лева 14 серпня, він може спричинити сплеск енергії у вашому 12-му будинку підсвідомості. Те, ким ви є під маскою, яку ви носите, може проступити на поверхню дуже очевидним чином. Ігнорувати цю зміну не вдасться. Люди, про яких ви не знаєте, можуть нарешті заявити про себе, наприклад, таємні шанувальники або люди, що стежать за вами з цікавості. Якщо це викликає у вас стрес, заблокуйте всіх сталкерів.

Останні новини:  Експерти назвали народні методи чистки лотку пральної машинки

Водолій

Цей ретроград може привести вас у темне місце, але ви не чужі болісним аспектам життя. Цей ретроград обов’язково змусить вас побачити речі під новим кутом, і, навіть якщо це буде незручно, знайте – це необхідно. Меркурій проходить ретроградом по вашому восьмому будинку смерті та відродження, досягаючи найглибших тріщин вашої душі. Це може витягнути на поверхню нерозказані секрети, неоплачені борги та давні зв’язки з людьми з вашого минулого, яких вам важко позбутися. Хоча це може викликати складні емоції, зрештою таким чином ви звільнитесь і зможете перенаправити свою енергію.

На той час, коли ретроградний Меркурій знову увійде на знак Лева 14 серпня, ви відчуєте наслідки на більш фізичному та зовнішньому рівні. Це може призвести до того, що ваші шляхи перетнуться з людьми з вашого минулого. Скористайтесь нагодою, щоби переглянути умови відносин, будь то з кимось, з ким ви працюєте, з кимось, кого ви любите, або навіть з тим, кого ви ненавидите.