Названо найуніверсальніше взуття сезону, яке є навіть у першої леді

31.08.2024   21:40    762

Осінь вже от-от на носі, а згадка про майбутню дощову погоду змушує задумуватися про вибір зручного закритого взуття. Найкращими для цього сезону будуть лофери, які за своєю вагою не надто важкі, легко взуваються, витримують будь-які погодні умови (окрім снігу, звичайно ж) і вважаються найуніверсальнішими завдяки вмінню вписатися у будь-який образ.

Ба більше, саме лоферам періодично надає перевагу перша леді України Олена Зеленська. Вона часто взуває це взуття, щоб показати комфорт і розбавити свій звичний діловий стиль. Як зазначає Vogue, лофери десятиліттями вважають невіддільною частиною осіннього гардеробу, але вони настільки зручні, що без проблем впишуться навіть у літні образи в сонячну погоду.

Останні новини:  Елементи осіннього гардероба, які мають бути якісними та дорогими

Їхня універсальність полягає у тому, що це взуття чудово поєднується із сукнями, спідницями, класичними штанами, джинсами й шортами. Олена Зеленська це довела, взувши лофери з діловим костюмом, чорними джинсами й довгими кольоровими шкарпетками.

«Ми часто бачимо Олену в лоферах. Це дійсно трендова модель, яка не втрачає своїх позицій кілька сезонів поспіль і вже стала класикою», – зазначала раніше OBOZ.UA експертка зі стилю та лекторка Академії стилю та дизайну Андре Тана Кристина Алексійчук.

Світові модні покази цьогоріч також демонстрували стильні образи із лоферами у своїх не лише осінніх, а й літніх колекціях. Серед них були бренди Vivienne Westwood, Gucci, Proenza Schouler.