Іран може атакувати Ізраїль у найближчі 24 години

12.08.2024   22:15    74

Іран може атакувати Ізраїль у найближчі 24 години.

Про це повідомляє телеканал Fox News.

Телеканал повідомляє, що Франція, Німеччина та Великобританія сьогодні виступили із спільною заявою, в якій закликали Іран та його союзників «утриматися від атак, які призведуть до подальшої ескалації регіональної напруги» на Близькому Сході.

Джерела в регіоні повідомили Fox News, що вони стурбовані тим, що Іран та його довірені особи можуть атакувати Ізраїль протягом наступних 24 годин у відповідь на вбивство політичного лідера ХАМАС Ісмаїла Ханії у Тегерані наприкінці минулого місяця. Цим і продиктовано заяву Франції, Німеччини та Великобританії.

Останні новини:  У ЄС засудили масові вибухи пристроїв у Лівані

«Ми закликаємо Іран та його союзників утриматися від нападів, які ще більше загострять регіональну напруженість та поставлять під загрозу можливість домовитися про припинення вогню та звільнення заручників», — написали президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем’єр-міністр Великобританії Кейр.

«Вони нестимуть відповідальність за дії, які ставлять під загрозу цю можливість миру та стабільності. Жодна країна чи нація не виграє від подальшої ескалації на Близькому Сході», – додали лідери.

Останні новини:  У Лонг-Айленді готувався черговий замах на Дональда Трампа

Армію оборони Ізраїлю приведено в стан підвищеної бойової готовності після виявлення активних пересувань «Хезболли» та Ірану.

Про це повідомляє The Wall Street Journal.


newformat.info