Індонезієць вбив свого сусіда через зауваження про одруження

06.08.2024   16:00    43

У світі, де соціальний тиск щодо одруження може досягати космічних масштабів, один індонезійський холостяк вирішив дати радикальну відповідь на вічне питання “Коли ж ти нарешті одружишся?”.

45-річний чоловік, ім’я якого наразі не розголошується (можливо, щоб захистити його від армії потенційних наречених), продемонстрував, що терпіння холостяка має свої межі.

Коли сусідська цікавість стає смертельною

Сусід нашого “героя” явно пропустив урок про особистий простір та тактовність. Його нестримне бажання дізнатися про матримоніальні плани свого неодруженого сусіда призвело до фатальних наслідків.

Останні новини:  НАТО готує Естонію до можливого конфлікту з РФ

Виявляється, постійні нагадування про самотність можуть бути не лише дратівливими, але й смертельно небезпечними. Холостяк, доведений до краю, вирішив раз і назавжди покінчити з допитами, обравши найбільш радикальний метод вирішення проблеми.

Зізнання та несподівані виправдання

У поліції наш антигерой виявив неабияку відвертість. “Усе через набридливі питання щодо одруження,” – заявив він, очевидно, вважаючи це цілком логічним поясненням своїх дій.

Останні новини:  ЄС запровадить нові санкції проти сірих торгівців російською нафтою

Цікаво, чи планує він використовувати цей аргумент у суді? Можливо, це стане початком нової юридичної практики: “Ваша честь, мій клієнт просто захищав своє право на холостяцьке життя!”



pb-news.info