Автовиробник Skoda випустив «вовка в овечій шкурі»: Superb Sleeper Edition з 470 сил

24.08.2024   14:45    587

Skoda Superb Sleeper Edition
Skoda Superb Sleeper Edition

Компанія Skoda представила унікальний екземпляр свого флагманського седана — Superb Sleeper Edition. Автомобіль, виконаний в стилістиці «Sleeper», володіє потужністю в 470 кінських сил, зберігаючи при цьому скромний зовнішній вигляд.

Skoda Superb Sleeper Edition створений для тих, хто цінує приховані можливості. Зовні автомобіль майже не відрізняється від стандартної версії, проте під капотом ховається справжній звір. Інженери оснастили машину 3,6-літровим двигуном V6, форсованим до 470 к.с. У поєднанні з переробленим шасі та модернізованою підвіскою, цей Superb став не тільки швидким, а й керованим, зберігши при цьому всі переваги комфортабельного седана.

Останні новини:  Які мотоцикли купували українці в серпні

Skoda Superb Sleeper Edition
Skoda Superb Sleeper Edition

Істотне збільшення потужності стало можливим завдяки комплексній модернізації двигуна: звичайний турбокомпресор був замінений на більший агрегат Garrett Powermax, з’єднаний з більшим проміжним охолоджувачем.




Продуктивність моделі вражає: розгін до 100 км/год займає менше 4 секунд, а максимальна швидкість перевищує 250 км/год. Незважаючи на такі показники, автомобіль залишається на перший погляд звичайним сімейним універсалом, що робить його ідеальним для тих, хто вважає за краще не привертати до себе надмірної уваги на дорозі.

Останні новини:  Новий Volkswagen Atlas розсекречений як китайський Teramont
Skoda Superb Sleeper Edition
Skoda Superb Sleeper Edition

Компанія RE Performance побудувала цей на Skoda Superb Sleeper Edition замовлення британського відділення автовиробника Skoda. Це унікальний екземпляр, який не буде пропонуватися широкому загалу.


avtosota.com






1111529