3 ефективні способи легко відмити сліди скотчу або наклейок

09.08.2024   08:20    78

Видалення липких слідів від скотчу або наклейок може бути довгим і складним завданням.  \

Нагрійте поверхню

Нагрівання скотчу або наклейки допоможе розщепити клей і полегшити його видалення. Для цього використовуйте фен. Після того, як клей розм’якшиться, всі залишки бруду можна буде зняти пальцями або пластиковим скребком. Будьте обережні, не допускайте надмірного нагрівання або прямого контакту фена з делікатними поверхнями, щоб запобігти їх пошкодженню.

Останні новини:  Жуйка на одязі: як видалити, не клавши річ у морозилку

Скористайтеся медичним спиртом або рідиною для зняття лаку

Змочіть ватний диск або чисту тканину одним із цих засобів і обережно потріть забруднену ділянку. Спирт та ацетон сприяють розчиненню клею, що полегшує його видалення. Краще попередньо протестувати розчин на невеликій і непомітній ділянці, щоб переконатися, що він не завдасть шкоди поверхні або змінить її колір.

Останні новини:  Названо найслабші знаки Зодіаку: хто вони

Використовуйте олію

Щоб видалити сліди від скотчу або наклейок, скористайтеся олією чи арахісовою пастою. Нанесіть невелику кількість однієї з плям і залиште на кілька хвилин.

Олія допоможе розщепити клей, полегшивши його видалення. Використовуйте чисту тканину або паперовий рушник, щоб обережно потерти ділянку, доки залишки липучки не зникнуть. Потім очистіть поверхню м’яким милом та водою, щоб видалити жирні плями від олії.

Останні новини:  Топ-5 секретів успіху, якими користуються найбагатші люди світу