З’явилися перші кадри з Педро Паскалем, Дензелом Вашингтоном та Полом Мескалем у Гладіаторі 2 (фото)

02.07.2024   22:30    1472

Американське видання Vanity Fair опублікувало ексклюзивні перші кадри з продовження «Гладіатора» від Рідлі Скотта. На кадрах бачимо Пола Мескаля, Педро Паскаля, Дензела Вашингтона та інших акторів у їх переконливих образах.

 

Деталі

Майбутній повнометражний фільм, знятий Рідлі Скоттом, розгортається через кілька десятиліть після подій «Гладіатора» 2000 року і розповідає про Мескаля в ролі Луція Вера, сина колишнього співімператора Луція Вера та колишнього спадкоємця Імперії. Після того, як він мирно провів останні 15 років у Нумідії зі своєю дружиною та дитиною, він потрапляє в полон римських солдатів на чолі з персонажем Педро Паскаля та змушений відправитися в рабство. Потім він повинен битися як гладіатор, намагаючись звільнити Імперію від садистського правління імператора Каракалли у виконанні Фреда Хехінгера та імператора Гети у виконанні Джозефа Квінна.

Останні новини:  54-річна Дженніфер Лопес знялася без бюстгальтера в новій фотосесії (фото)

У розмові з Vanity Fair Мескаль пояснив, що він бачить «Гладіатор 2» як фільм про те, що роблять люди, щоб вижити, а також що люди роблять, щоб перемогти. Актор зазначає:

Ми бачимо це на арені, а також у політичній боротьбі, яка відбувається за межами сюжетної лінії мого персонажа, де ви бачите, що інші персонажі прагнуть до влади. Де простір для людства? Де простір для любові, родинного зв’язку? І врешті-решт, чи ці речі подолають цей вид жадібності та влади? Ці речі часто безпосередньо конфліктують одна з одною

Прем’єра «Гладіатора 2» у кінотеатрах запланована на 22 листопада.

Останні новини:  Катерина Бужинська показалася з чоловіком-іноземцем і розповіла про їхній відпочинок з дітьми (фото)