Як позбутися скрипу двірників по склу авто: шість дієвих способів

02.07.2024   08:07    1613

Склоочисники, які скриплять під час роботи, можуть дуже дратувати і відволікати водія від дороги. Щоб уникнути цього, важливо знати, як позбутися цієї проблеми. Ось кілька порад, які можуть допомогти, пише Главред.

Спочатку підніміть склоочисники і перевірте, чи продовжують вони скрипіти у вертикальному положенні. Якщо так, змастіть всі механізми. Це може усунути неприємний звук.

Останні новини:  NIO б’є рекорди продажів, поставляючи понад 20 тисяч електромобілів другий місяць поспіль

По-друге, перевірте рівень рідини омивача лобового скла. Недостатня кількість рідини може спричинити скрип. Долийте рідину до потрібного рівня, щоб усунути проблему.

Третій крок – перевірка гумок на склоочисниках. Змочіть лобове скло водою і увімкніть склоочисники. Якщо скрип не зникне, замініть всю гумку або щітку склоочисника.

Останні новини:  Агресивне зниження цін дозволило BYD встановити новий рекорд продажів

Четвертий крок – відрегулювати затиск і перевірити фіксуючі гайки. Неправильний притиск або погано відрегульовані гайки можуть викликати скрип. Переконайтеся, що склоочисники притискаються до скла з правильною силою.

П’ятий крок – заміна пружин і важелів. З часом ці деталі можуть розхитуватися, що призводить до скрипу. Якщо причина в цьому, замініть їх.

Останні новини:  За підтримки європейського концерну: Leapmotor випустив шестимісний електричний кросовер за $22 000

Нарешті, перевірте стан лобового скла. Зношене скло, відколи або подряпини можуть перешкоджати належній роботі склоочисників. У такому випадку скло може потребувати полірування або навіть заміни.



nnews.com.ua