Хитрищі перукарів, які допоможуть зробити зачіску об'ємною

13.07.2024   16:20    27

Краще звернутися до професіоналів за допомогою, адже їхній досвід підказує дієві поради.

ПРОБІРКА НА БІК

Тонке та рідке волосся, складно зібрати в об’ємну зачіску. Тому пробірка на бік це одне із рішень для створення невеликого обсягу. Можна зробити як рівний проділ, так і із зигзагоподібною доріжкою.

До того ж відступати від візуальної середини на кілька сантиметрів не обов’язково. Для ефекту вистачить усунення в один сантиметр.

ВІДМОВА ВІД МАСОК У ДОГЛЯДІ

Поживні маски, мають стати табу. Вони ніколи не дозволять створити гарний прикореневі об’єми волосся, зробити зачіску романтичною і повітряною. Замість них потрібно вибирати засоби для об’єму волосся, а саме кондиціонери та бальзами.

Останні новини:  Маловідомий спосіб позбутися молі раз і назавжди

Усі маски, що зволожують, необхідно наносити з відступом від коріння на 10 сантиметрів.

ПОКРАСКА ВОЛОССЯ

Техніки фарбування волосся широко застосовуються професіоналами для створення візуального об’єму зачіски. Їх можна застосувати на тонкому, щільному, густому і рідкому волоссі різної довжини.

Фарбування не одним тоном це балаяж, колорування, мелірування та багато іншого. Будь-яке з них давно на піку популярності виглядає стильно та освіжає образ.

УКЛАДАННЯ ВНИЗ ГОЛОВОЮ

Цей спосіб знають багато дівчат. Щоб досягти хорошого об’єму, потрібно сушити волосся феном, опустивши голову вниз. Локони після цього будуть повітрянішими, пухнастішими, створиться прекрасний об’єм.

Останні новини:  Прості та ефективні методи зробити потертості на джинсах

У цьому необхідно правильно закінчувати процедуру. Після гарячого повітря потрібно включити холодне і остудити шевелюру, тим самим даючи їй можливість зафіксуватися в заданому положенні.

ЗАВИВКА ЛОКОНІВ

Пряме, не густе волосся, позбавлене повітряного укладання, ніколи не буде по-справжньому об’ємним як би дівчина не намагалася виправити ситуацію. Найшвидший та робочий варіант – це завивка.

Сьогодні виробники пропонують сучасну техніку для краси, яка при термоукладанні не псує волосся, а захисні креми та спреї оберігають від можливої сухості та ламкості. Відповідно при відповідальному підході підвивати пасма можна щодня. До того ж акуратні локони можуть прикрасити жінку в улюбленому віці та ситуації.

Останні новини:  Досвідчені господині розкрили головні хитрощі ,як повернути колір одягу

БАГАТОРІВНЕВА СТРИЖКА

Рівний зріз волосся підходить строго густому волоссю, важким і рівним. Тонким він протипоказаний. Професіонали радять дівчатам вибирати стрижки, що обманюють зір, створюють ілюзію густої зачіски.




Стрижка в кілька рівнів, а саме в 2 або 3, підніме волосся від коріння, а плавні переходи дозволять їм завжди тримати ідеальну форму навіть через кілька місяців після стрижки.

Перелічені способи зробити зачіску об’ємною прості та доступні всім жінкам. Вони допоможуть досягти красивого, повітряного укладання без шкоди здоров’ю волосся та шкіри голови.