Топ-5 найкращих виробників кухонних меблів в Україні

13

Написавши в пошуковій стрічці Google “купити кухню від виробника” ми отримаємо сотні різноманітних результатів від українських та закордонних фабрик. В такому асортименті легко заплутатись, адже переглянути всі варіанти практично неможливо. Експерти інтернет-магазину TABURETKA.UA підготували перелік із п’яти найбільш популярних меблевих фабрик, які точно вас не розчарують!

VIP-Master — кухні на будь-який смак

Меблева фабрика “Віп-Мастер” спеціалізується на виготовленні корпусних меблів для домашнього використання. Виробник пропонує сучасні рішення з бездоганним дизайном і відмінним функціоналом. При виготовленні кухонь використовуються новітні технології і сертифіковані матеріали, завдяки цьому якість готових товарів залишається на найвищому рівні.

Інтернет-магазин Taburetka.ua протягом багатьох років тісно співпрацює із фабрикою Vip-Master, пропонуючи своїм покупцям якісні меблі за доступними цінами. На нашому сайті ви зможете переглянути і купити:

  1. матові і глянцеві кухні в сучасних стилях;
  2. кухонні гарнітури із профільми фасадами, які мають лаконічний вигляд і практичний дизайн;
  3. фарбовані кухні найяскравіших колірних відтінків;
  4. кухні ЛДСП, які мають доступні ціни і слугують довго та надійно.

Окрім кухонь, виробник спеціалізується на виготовленні шаф, меблів для спальні, вітальні та дитячої кімнати.

Світ Меблів — фабрика, що турбується про екологію

Починаючи із 2001 року і дотепер, компанія “Світ меблів” займає лідируючі позиції серед українських покупців. І не дивно, адже фабрика підкорює інноваційним підходом до дизайну і доступною ціновою політикою. Кухні від виробника не шкодять зовнішньому середовищу, гарантують тривалий термін використання і мають неперевершений дизайн фасадів. Окрім меблів для кухні, виробник спеціалізується на виготовленні: шаф, ліжок, матраців, комодів та тумб. Купуючи будь-які товари від компанії “Світ меблів” на сайті інтернет-магазину Taburetka.ua, ви суттєво заощаджуєте свій час, гроші та нерви. Вибирайте якість, перевірену часом і тисячами позитивних відгуків постійних покупців!

Mebel Star — зірка кухонного простору




Чи реально виготовити кухню по індивідуальному проєкту за 15 робочих днів? Українська фабрика “Mebel Star” переконує, що “так”! Компанія заснована в 2009 році і протягом всього часу своєї діяльності демонструє, що якісні, комфортні, зносостійкі і естетично-довершені меблі для кухні можуть бути доступні кожному. Виробник пропонує кухонні гарнітури в кількох цінових сегментах — від бюджетних до люксових, тому кожен знайде відповідний для себе варіант. Родзинкою асортименту є меблі із радіусними та гнутими фасадами, які створюють нешаблонний інтер’єр.

Купуючи меблі від виробника на сайті Taburetka.ua ви отримаєте офіційну гарнтію на товар (12 місяців), високу якість, доступну ціну, швидку доставку в будь-який населений пункт України та короткий термін виготовлення. Не вагайтесь оновити свій інтер’єр просто зараз!

Sofan — якість, функціональність, естетика

“Софан” — це можливість купити кухню серійного виробництва, або виготовити за індивідуальним проєктом, не чекаючи місяцями. Фабрика спеціалізується на виробництві кухонних меблів із сучасними фасадами:

  1. шпон: тонкий пласт деревини наклеюється на основу із МДФ і захищає кухню від зовнішніх чинників;
  2. фарба: плити МДФ із лакофарбовим покриттям дозволяють виготовити гарнітур в будь-якому кольорі.

Зверніть увагу, що окрім глянцевих фасадів, Sofan пропонує матові кухні із покриттям “Soft Touch”. Зовнішні частини таких меблів дуже приємні на дотик і мають дорогий вигляд.

Тисячі схвальних відгуків про компанію “Sofan” переконують, що виробнику варто довіряти!

Loft Design — розрив шаблонів і виклик стандартним рішенням

Виробництво “Лофт Дизайн” — це креативна команда однодумців, які кидають виклик стандартним підходам до меблевого виробництва. Із назви компанії зрозуміло, що всі вироби виготовлені в промисловому стилі (Loft) і мають ексцентричний вигляд. Обідні столи від виробника — це лаконічне поєднання чорних металевих опор і дерев’яних (МДФ, ДСП) стільниць круглих, квадратних і прямокутних форм. Завдяки виразному дизайну, обідній стіл відразу перетягує погляд і стає естетичним і опціональним центром кухонної кімнати.

Окрім меблів для кухні, Loft Design пропонують:

  1. офісні стелажі
  2. тумби і полиці
  3. столи для переговорів
  4. журнальні столики.

Вся колекція просочена оригінальністю та змістом.

Пам’ятайте, що обираючи надійного виробника кухонних меблів, ви уникаєте багатьох потенційних проблем із купленим товаром.