Німецька оборонна компанія показала переваги колісної гаубиці RCH в протитанковому бою

13.07.2024   23:21    30

Оборонна компанія Німеччини показала потенціал колісної гаубиці RCH в контексті протитанкової оборони. Для цього на виробництві було проведено бойове моделювання.

Симуляція продемонструвала переваги гаубиці в умовах вогневого бою навіть під час руху. Техніка продемонструвала високі технічні показники та свою перевагу над сучасними артилерійськими системами, наприклад, гусеничною гаубицею PzH 2000.

Під час тестування 155-мм колісна самохідна гаубиця RCH 155 не лише вела бій під час руху, а й йшла в атаку. Справа в тому, що машину створили з високим показником мобільності. На відміну від гусеничних гаубиць, які вимагають зупинки для стрільби, RCH 155 здатна вести вогонь прямо під час руху.

Останні новини:  США наступного тижня оголосять про новий пакет військової допомоги для України

На додачу техніка може вражаюти противника на великій відстані. Загалом поєднання точного наведення та дальності стрільби дає змогу цій гаубиці вражати ворожі сили до того, як вони зможуть розпочати активні дії. Крім того, результати моделювання засвідчили, що інтеграція таких сучасних боєприпасів, як SMArt, поряд із поліпшеними можливостями безпілотної розвідки, істотно підвищує ефективність RCH 155.


wheel-news.com

Останні новини:  Китай і Японія домовилися про врегулювання суперечки через скидання води з АЕС у Фукусімі