Дієвий лайфхак для макіяжу, щоб замаскувати темні кола під очима

12.07.2024   16:20    48

Темні кола під очима – поширена проблема, не завжди пов’язана зі станом здоров’я чи браком сну. Часом це просто генетична особливість зовнішності. Якщо вона вас непокоїть, ви завжди можете приховати її за допомогою макіяжу.

Про дієвий лайфхак, як зробити це ідеально, розповіла користувачка Reddit під ніком Sea-library9139. Вона поділилася описом свого методу у гілці, де люди обговорювали проблему темних кіл та їх маскування. І зізналася, що підглядала його у професійного візажиста і була шокована його ефективністю.

Останні новини:  Топ-5 наймиліших тварин, які підкорюють серця своєю чарівністю

За її словами, магічним продуктом, який допомагає повністю перекрити темні кола, є коректор помаранчевого кольору. Темніший чи світліший тон коректора обирайте в залежності від природного кольору своєї шкіри. Головне, щоб помаранчевий пігмент продукту був досить вираженим.

Трюк полягає в тому, помаранчевий тон нейтралізує синій – домінантний колір темних кіл під очима. Нанесіть коректор досить щільним шаром і ви помітите, що проблема зникає. Принаймні візуально. Один колір змушує інший зникнути і при цьому перестає бути помітним сам.

Наступним кроком покрийте цю область консилером. Краще обирайте той, який забезпечує якісне покриття, але має легку текстуру, тому його не потрібно наносити щільно. Дайте продукту висохнути.

Останні новини:  Для чого потрібен лимон у ванній кімнаті

Останній крок – це нанесення пудри. Обирайте продукт максимально дрібного помелу. Пудра повинна не покривати шкіру, а лише надавати їй ефектний матовий оксамитовий фініш. На додачу шар пудри закріпить весь макіяж і він залишатиметься стійким впродовж всього дня.