Антін Мухарський розповів, чи вдалося йому зустрітися у Туреччині з трьома дітьми від Сніжани Єгорової

01.07.2024   08:00    1057

55-річний шоумен та письменник Антін Мухарський заявив, що не зможе побачити своїх трьох дітей від колишньої дружини, скандальної телеведучої Сніжани Єгорової. Зараз він перебуває у Туреччині з благодійними заходами.

Антін Мухарський позує для фото

Про це він сказав в інтерв’ю Яніні Соколовій.

Антін зазначив, що він намагався знайти адреси дітей через українське консульство у Туреччині (саме там проживає Єгорова з молодшими дітьми).

«Я буду відвертим. Я звернувся до українського консульства в Анталії з проханням надати адресу проживання моїх дітей у Туреччині. Через юриста були пророблені певні дії, але держава Туреччина не видає особистих даних. Тому я не побачу своїх дітей, бо не знаю, де вони проживають», — сказав він.

Антін Мухарський з мікрофоном

У консульстві Антіну не змогли допомогти.

Останні новини:  Діджейка Нана у боді та ботфортах показала, що ніколи не вийде з моди

На питання, чи може письменник подзвонити Єгоровій, він заперечив та порівняв їхні стосунки з відносинами України та РФ.

«Ні, це неможливо (написати Сніжані, — ред.). Так як помиритися з Путіним, наприклад. Історія нашої родини — це таке відображення взаємин двох країн — України і Росії, такі в перспективі останніх 10-15 років. Все, що проходять наші держави, все проходили ми. Все, що я бачу у медійному просторі, так само відпрацьовувалося на моїй родині, тому що під це потрапляли й батьки, й діти від першого шлюбу. Зараз це масштабувалося на цілий світ практично», — додав Антін.

Останні новини:  Настя Каменських зізналася, чи досі офіційно перебуває у шлюбі з Потапом

Як відомо, у шлюбі Антіна Мухарського з Сніжаною Єгоровою у них народилося троє спільних дітей: сини — 17-річний Андрій й 12-річний Іван та 14-річна донька Орися.

Нагадаємо, Мухарський та Єгорова офіційно розлучилася у 2016 році, однак телеведуча вимагала, аби шоумен заплатив їй грошей.

За місяць до початку повномасштабної війни в Україні Сніжана заявила, що підтримує Путіна і Україні потрібно «повернути здоровий глузд».




А вже у березні 2022 року Єгорова відреклася від Путіна, адже через її заяви в українському консульстві у Туреччині дітям відмовили у продовженні закордонних паспортів.

Останні новини:  Дружина Тимура Мірошниченка розповіла, чого їм вартувало забрати всиновлену дочку додому

До речі, скандальна телеведуча навіть стала на захист російської мови та заявила, що «неважливо, якою мовою ти говориш».


pravda.com.ua