В Україні розпочались продажі кросовера KG Mobility Torres: названо ціни та версії

16.06.2024   13:21    1006

Назва Torres походить від місцевості Torres-del-Paine, що в Патагонії, Чилі. Це неперевершена країна пригод, мрія дослідника і одне з останніх вражаючих місць на землі. Ім’я новинки викликає відчуття пригод, свободи та втечі, з потенціалом подолання труднощів дослідження таких особливих і віддалених місць. Його дизайн повторює міцний природний вигляд одного з останніх великих чудес світу.

 

Під слоганом бренду «Unexpected Adventure» (Новий світ пригод) KGM створив сучасний автомобіль із зовнішнім виглядом автентичного позашляховика – Torres. Це також створює новий сектор між середньо та повнорозмірними позашляховиками, тим самим відкриваючи додаткові можливості.

Дизайн

Спираючись на нову філософію дизайну компанії «Powered by Toughness» (Натхненний міцністю), Torres встановлює майбутній напрямок дизайну для KGM. Компанія позиціонує автомобіль як справжній позашляховик завтрашнього дня, але при цьому сповнений власної унікальної спадщини, яка відрізняє бренд та його продукцію від інших міських позашляховиків.

Екстер’єр

Вертикальне, але широке горизонтальне «обличчя» автомобіля є важливим елементом фронтальної частини та потужним символом історії бренду. Навколо задньої частини розташовано огинаючий задній скляний екран, у той час як для бічного профілю об’ємні колісні арки та характерна лінія нижньої частини кузова з’єднують передню та задню частини, ще більше підкреслюючи як силу, так і спадщину.

Виразність Torres підкреслюють легкосплавні диски 18″ дизайну “Діамантова огранка” із шинами 235/55, декоративний  спойлер та багажні рейлінги на даху «FASHION».

Власники можуть обрати колір свого авто серед багатьох варіантів однотонних або двоколірних варіантів, що поєднуються із чорним дахом.

Інтер’єр

Дизайн інтер’єру простий, зрозумілий і мінімізує складні форми та аналогові прилади, надаючи вам три широкі дисплеї для доступу до всієї необхідної інформації водія та сенсорні дисплеї для більш зручного та інтуїтивно зрозумілого керування.

Внутрішній простір

Torres пропонує один з найбільших у своєму класі внутрішній простір і багажний відсік. Завдяки зовнішнім розмірам кузова – довжина 4 705 мм, ширина 1 890 мм і висота 1 720 мм – Torres може похвалитися великим багажним відділенням на 703 літри, який можна збільшити до 1 662 літри. Сидіння другого ряду можна нахиляти від 27,5 градуса до 32,5 градуса, забезпечуючи максимальний комфорт підчас тривалих поїздок.




По всьому салону є багато місць для зберігання речей, включаючи бардачок, у якому можна розмістити планшетний комп’ютер, центральну консоль, підстаканник і ящик для речей попереду.

Останні новини:  Він буде зовсім іншим: Audi готується оновити свій флагманський кросовер

Салон автомобіля має високоякісне шкіряне покриття, а передні сидіння оснащені подушками з трьома рівнями жорсткості, диференційованими для кожної секції, щоб забезпечити відчуття м’якості та оптимального комфорту. Сидіння водія має 8-позиційне електрорегулювання та 2-позиційну поперекову підтримку для найкращого регулювання постави та зручності (сидіння переднього пасажира також із електрорегулюванням), а передні сидіння з вентиляцією та підігрівом забезпечують комфортне середовище для водія та пасажира протягом усього року.

Силовий агрегат

Згідно зі світовою тенденцією до менших і економніших двигунів, Torres має безшумний 1,5-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом, який забезпечує максимальний крутний момент у 280 Нм, максимальну потужність у 163 к.с. і відповідає стандарту викидів Euro 6d.

У поєднанні з 6-ступеневою автоматичною коробкою передач Aisin третього покоління, Torres пропонує чудову продуктивність і довговічність, забезпечуючи динамічне водіння зі швидким і плавним перемиканням передач за допомогою пелюсткового перемикання.

Torres має три режими водіння, оптимізовані для різних умов водіння: «Normal» для ефективної та тихої їзди, «Sport» для активної їзди та покращеної продуктивності,  «Winter» для безпечного старту та надійного зчеплення із слизькою дорогою взимку. Опція Idle Stop & Go (ISG) із посиленим стартером у 1.4кВт покращує паливну економічність, тимчасово зупиняючи двигун під час очікування в заторі.

Їзда та керованість

Загальновідомо, що SsangYong є одним з піонерів у виробництві позашляховиків і має величезний досвід у розробці та виробництві повного приводу. Torres використовує ці накопичені технічні знання, щоб забезпечити найкращі можливі ходові якості як на бездоріжжі, так і на звичайних дорогах за поганих погодних умов.

Останні новини:  Конкурент Kia Sportage і Nissan Qashqai від Seat з витратою 7 літрів на 100 км став більш доступним

Система повного приводу (AWD) працює гнучко, забезпечуючи оптимальне рушійне зусилля на кожне з чотирьох коліс. У звичайних дорожніх умовах Torres працює з переднім приводом, але коли цього вимагає дорожнє покриття або умови, він також розподіляє привід на задні колеса, щоб забезпечити повний привід.

Під час руху по бездоріжжю, максимальної ефективності водіння можна досягти активувавши режим блокування. Цьому сприятиме і вражаючий кліренс на 195 мм.

Torres має максимальну буксирувальну здатність 1.500 кг, максимальну здатність підйому у 28 градусів і може долати водні перешкоди вбрід на глибину до 300 мм зі швидкістю до 30 км/год.

Найкращі у своєму класі шумопоглинаючі та ізоляційні матеріали були застосовані як у моторному відсіку, так і всередині салону, щоб пасажири могли насолоджуватися оптимальним комфортом з мінімальним проникненням зовнішнього шуму.

Великі пінопластові прокладки з шумопоглинаючими матеріалами нанесені на внутрішню частину стійок, щоб мінімізувати резонансний шум. Для поглинання зовнішнього шуму від дороги, бризок, вітру та дощу на днище та дах автомобіля нанесені звукопоглинаючі матеріали.

Безпека

Завдяки комплексним технологіям, Torres забезпечує найвищий рівень пасивної та активної безпеки. Крім традиційних систем активної безпеки, таких, як електронна система курсової стійкості (ESP), система допомоги при гальмуванні (ESS), антиблокувальна система гальм (ABS), cистема електронного розподілення гальмівних зусиль (EBD), протибуксувальна система (TCS), активний захист від перевертання (ARP) та інших, Torres має систему гальм, що запобігає повторному зіткненню (MCB). Це автоматично вмикає гальма протягом 10 секунд, коли водій не в змозі контролювати автомобіль після первинної аварії, і запобігає повторній.

У разі аварії ремінь безпеки швидко натягується навколо грудей і тазу, щоб запобігти травмам за допомогою попереднього натягувача, а потім скидає надмірний тиск, щоб зменшити вторинну травму за допомогою обмежувача навантаження.  Це стосується обох передніх сидінь одночасно.

Torres захищає водія і пасажирів за допомогою системи подушок безпеки, куди входять  фронтальні і бокові подушки, шторки безпеки і центральна подушка безпеки між передніми сидіннями.

Останні новини:  Імпортовані вживані авто віком до 5 років: що купують українці

Каркас автомобіля надзвичайно міцний, 78% кузова посилено за рахунок використання високоміцної сталі. 

Під час буксирування причепа функція контролю розгойдування допомагає водієві відновити контроль над автомобілем, якщо причіп починає розгойдуватися з боку в бік на швидкості.

Зручність і комфорт

Мінімізуючи використання фізичних кнопок та інтегруючи цифрові елементи керування в ергономічний дизайн інтер’єру, Torres швидко і зручно забезпечує максимальну інформативність водія.

Мультимедійна smart система з кольоровим сенсорним 9″ LCD монітором поєднана із 6 динаміками високої якості, а також має додаткове керування на кермі.

Функція Bluetooth підтримується зі специфікаціями підключення Apple Car Play і Google Android Auto до автомобіля.

Широка цифрова панель приладів з бортовим комп’ютером відображає всю необхідну інформацію для водія. Дисплей розроблений таким чином, щоб забезпечити широкий кут огляду, а шкіряне кермо з підігрівом є плоскої форми зверху і знизу, що забезпечує водієві максимально широке поле зору.

Окремий 8-дюймовий сенсорний екран об’єднує функції керування водієм, включаючи вентиляцію та підігрів сидінь, режим водіння, кондиціонер, розумний багажник та автоматичне утримання.

Двозонний автоматизований кондиціонер підтримує чистоту внутрішнього повітря за допомогою високоефективного повітряного фільтра, який ефективно видаляє дрібний пил і подає прохолодне повітря пасажирам на задніх сидіннях.

Також до стандартної комплектації входить електронне стоянкове гальмо, передній і задній парк-троніки, камера заднього огляду HD-якості, круїз-контроль, датчики світла і дощу, електричні склопідіймачі в передніх і задніх дверях, електрорегулювання, складання та підігрів зовнішніх дзеркал кольору кузова з LED-повторювачами поворотів.

Автоматичне блокування дверей активується невдовзі після виїзду, а «розумний» електробагажник автоматично відчиняється, коли ви стоїте в задній частині автомобіля більше 3 секунд.

Ціна

Роздрібна вартість KGM Torres станом на 10 червня 2024 року становить 1 530 000 грн з ПДВ, що еквівалентно $38 00.  Доплата за опцію активний повний привід становить в еквіваленті $2 000.



autogeek.com.ua