Леся Нікітюк з’явилася на відео з ненатуральним виглядом обличчя та розповіла про спецефекти

24.06.2024   22:00    1730

Бажання зірок завжди бути красивими є цілком зрозумілим. Для цього знаменитості часто використовують нестандартні підходи. Не стала виключенням також прекрасна Леся Нікітюк.

Причиною стало бажання Нікітюк завжди демонструвати фанатам красу, яке поєдналося із небажанням робити макіяж. І саме на такий випадок у Лесі є фільтр, який вона називає “тьотя Наташа”. Завдяки цьому фільтру можна вирівняти тон шкіри, трішки “витягнути” очі та візуально збільшити губи спеціально для запису сторіс.



“Все своє, якшо шо, тому не спішіть мені завалювати дірект тими своїми філєрами, уколами, і так далі”, — розповідає шанувальникам телеведуча.

Вже в наступних сторіс красуня поділилася відео з гримерки, де над нею працювала команда професіоналів перед зніманнями чергового випуску “Хто зверху?”. Нагадаємо, що зараз Новий канал активно працює над 13 сезоном популярного шоу, яке має з’явитися на екранах уже восени. В ньому Леся знову з’явиться зі своїм співведучим Богданом Шелудяком.

Нікітюк неодноразово зазначала, що отримує лише позитивні емоції від роботи з Богданом. Але разом з тим вона не забуває й про Сергія Притулу, з яким вела шоу багато років. Леся привітала легендарного шоумена з 43-річчям, відзначивши, що багато чому навчилися завдяки роботі з Сергієм.

Сам Притула дуже скромно ставиться до свого дня народження, оскільки вважає, що зараз є набагато важливіші речі. Оскільки Сергій зараз практично весь свій час приділяє волонтерству, він попросив привітати себе долученням до нового збору, який шоумен вважає надзвичайно важливим і терміновим.


elegantwoman.kyiv.ua