Джеремі Реннер детально розповів історію трагедії з ратраком

28.06.2024   08:30    222

Джеремі отримав кілька травм, у тому числі 38 переломів кісток, включаючи ребра, коліна, щиколотки, таз, обличчя та руки. Крім того, у нього також була розірвана легеня і пробита печінка.

Джеремі Реннер детально розповів історію трагедії з ратраком
Американський актор Джеремі Реннер детально розповів про жахливий інцидент з ратраком, який стався 1 січня 2023 року в Ріно, штат Невада. Про це повідомляє Daily Mail.

Актор поділився спогадами про момент, коли «тріснув» його череп, і вперше показав свої шрами, включаючи великий слід під правою лопаткою. Реннер розповів, що ратрак, який рухався як танк, розбив його голову і тиснув на нього з нищівною силою. Він зазначив, що в результаті зламалася вилиця, очна западина, і око вирячилося.

Останні новини:  Періс Гілтон виступила у Конгресі у Вашингтоні

«Там чотири секції шин із металевими гусеницями — вона тягне її, як танк. Я пам’ятаю кожну. Я пам’ятаю, як моя голова розбилася об цю штуку, і вона просто тиснула на мене. Нерухомий об’єкт і нищівна сила. Але, слава Богу, мій череп не здався повністю. Зламалася вилиця, зламалася очна западина, а потім від того, що на мене наїхала машина, моє око вирячилося. Правим я бачив своє ліве очне яблуко. Я кричав, намагаючись перевести дух», — пригадує актор.

Джеремі також зазначив, що намагався дихати, але це було дуже важко через 14 зламаних ребер і розірвану легеню. Однак він сказав собі «зосередитися на диханні» до прибуття лікарів швидкої допомоги.

Останні новини:  Емма Робертс розповіла про славу своєї тітки, Джулії Робертс, і ярлик дитини з відомої родини

«Не було дихання. Важко задіяти м’язи живота, коли у вас 14 зламаних ребер і розрив легені. Тоді я цього не знав — мені просто потрібно було подихати. Я почав дуже втомлюватися. Мій пульс падав нижче. Приїхала швидка допомога»,  — додав актор.

Зірка Marvel зізнався, що процес відновлення був дуже складним. Він не міг самостійно обслуговувати себе — ходити до туалету, приймати душ. Щодня його відвідували різні спеціалісти, які допомагали у реабілітації.


korrespondent.net

Останні новини:  Санта Дімопулос на італійському відпочинку показалася в бікіні та з найкращими проєктами