39-річна Тіна Кароль випадково показала, як виглядає без макіяжу спросоння

27.06.2024   22:30    661

39-річна співачка Тіна Кароль тричі отримувала статус найкрасивішої жінки України за версією журналу Viva. Це і не дивно, адже Тіна володіє природною красою, якій позаздрять багато жінок. Пишні білі локони, пухкі вуста і тендітна фігура – все це є родзинками Тіни Кароль.

Як змінювалася Тіна Кароль протягом років

Звісно, співачка має деякі недоліки у своїй зовнішності. Втім, вона настільки вміло вміє їх приховати за допомогою макіяжу та правильно підібраного одягу, що її недоліки враз перетворюються на переваги.

Останні новини:  Оля Полякова похвалилася своїми довгими красивими ногами

Та що, якщо змити весь макіяж зі співачки, прибрати її дорогі наряди та зачіски професійних перукарів? Чи залишиться тоді Тіна Кароль такою яскравою і привабливою жінкою?

Нещодавно співачка у своєму Instagram-блозі поділилася коротким відео зі свого дому. Тіна позувала у ліжку спросоння. На ній не було ні грама макіяжу, зачіски та красивого вбрання.

Останні новини:  20-річна донька Гайді Клум влаштувала фотосесію у тісному купальнику та з кокосом
Тіна Кароль без макіяжу та зачіски показала, як виглядає спросоння

Тіна показала своє обличчя крупним планом. Так, на сонному обличчі Кароль можна було розгледіти перші зморшки та недосконалості шкіри. Звісно, артистка не є ідеальною, як і будь-хто у світі. Та Кароль володіє таким природним магнетизмом, що на її недосконалості навіть не хочеться звертати увагу.

При цьому варто відмітити, що у свої 39 років Тіна Кароль виглядає набагато молодше власного віку. Для того, щоб мати такий вигляд, артистка багато працює над собою. Зокрема, співачка слідкує за своїм харчуванням, а також регулярно займається спортом.

Останні новини:  Мішель Андраде розповіла, чи ревнувала Настя Каменських Потапа

На відміну від багатьох своїх колег по сцені Тіна Кароль не робила жодних пластичних операцій та уколів краси. Зовнішність артистки повністю натуральна.


odnaminyta.com