З цим лайфхаком чисто буде навіть у важкодоступних місцях

23.05.2024   21:40    242

Тепер у вас не буде проблем під час прибирання.

Прибирання — не найбільш приємна справа для кожного. Прибрати пил з вузьких місць дуже складно, особливо, якщо вони ще й глибокі. Раніше ми розповідали, як швидко помити підлогу, а тепер ділимося, як прибрати в недоступних місцях.

Пропонуємо взяти цей лайфхак собі на замітку, адже він зекономить ваш час і зробить оселю чистішою. Ним поділилися в Telegram-каналі «Лайфхакер».

Останні новини:  Активне сонце провокує появу прищів: чому так відбувається та що робити

Як прибрати у важкодоступних місцях

Цей спосіб не вимагає використання спеціального приладдя і дорогих хімічних засобів. Весь пил та бруд можна видалити за допомогою простих предметів, які точно є у вас вдома.

Все, що вам знадобиться, — це звичайний вішак і капронові колготки. Можна взяти старі панчохи, які ви вже не носите. Потрібно насадити колготки на вішак таким чином, щоб верхня її частини була у вас в руках. Колготи можна також намочити.

Останні новини:  Основні причини пожовтілого листя в орхідеї

Тепер конструкцією, яка у вас вийшла, треба пройтися по важкодоступних місцях. Особливо ефективно такий спосіб працює на пласких поверхнях. За допомогою цього методу можна позбуватися від пилу, бруду і павутиння там, куди звичайна ганчірка не дістане.