Які доступні електромобілі можна купити в Україні всього за 4000 доларів

22.05.2024   19:31    16

Сьогодні український авторинок надає широкий вибір електричних транспортних засобів, які включають як абсолютно нові, так і вживані моделі. Бюджетні варіанти електромобілів, що пропонуються на вторинному ринку, можуть відрізнятися не лише ціною та характеристиками, але також можуть мати значні відмінності в зовнішньому вигляді та технічному стані, пише «Автотема».

При покупці електромобілів з пробігом критично важливо оцінити стан акумулятора та загальну технічну справність. Такі авто можуть мати великий пробіг і експлуатуватися в умовах, що далекі від ідеальних. Приблизно за 4 тисячі доларів можливо придбати електрокар, якому більше десяти років, що для такого типу транспорту вже є чималим віком.

Останні новини:  Дешевше 20 000 євро: доступний електромобіль Renault Twingo покажуть наступного року

Citroen C-Zero 2011 року

Citroen C-Zero 2011 року

Це чотиридверний хетчбек, який нещодавно було пригнано в Україну. Автомобіль перебуває у відмінному стані. У комплекті йдуть два ключі та зарядний пристрій, а також є працюючий кондиціонер. Авто розмитнене та готове до реєстрації. Вартість становить 4 250 доларів.

Mitsubishi i-MiEV 2011 року

Останні новини:  Представлений найновіший кросовер Toyota Starlet Cross

Mitsubishi i-MiEV 2011

Цей електромобіль вже розмитнений та сертифікований. Він зберіг оригінальне лакофарбове покриття та має підтверджений пробіг у 122 тис. км. У комплектацію входить порт для швидкої зарядки. Присутні невеликі пошкодження кузова. Ціна авто – 3800 доларів.

Доступна аналогічна модель у темному кольорі з пробігом у всього 70 тис. км, яку можна придбати за 3 500 доларів. Єдиний нюанс – невеликий люфт у редукторі, який помітний при перемиканні D та R.

Останні новини:  Елітний Rolls-Royce за шалені гроші помічений в Україні

Peugeot iOn 2012 року

Peugeot iOn 2012

Цей компактний та просторий автомобіль, ідеально підходить для щоденного використання. Максимальний запас ходу складає до 100 км, стан акумулятора – 62%. Ціни від різних продавців коливаються від 3900 доларів.




Ці електромобілі, хоч і не можуть змагатися з новітніми моделями за технічними характеристиками та все ж пропонують вигідний варіант для тих, хто шукає доступний електрокар для міського використання.


autotheme.info