Універсал Subaru WRX з “механікою” з’явиться в Америці

08.05.2024   10:00    243

Практичний WRX із турбомотором 2.4, повним приводом і ручною коробкою передач уже доступний для замовлення Мексиці, а “живі” продажі почнуться пізніше цього року. Причому шестиступінчаста “механіка” стандартна для автомобіля. Така версія найдешевша і обійдеться мексиканцям у 819 900 песо.


Мексиканський Subaru WRX Sportwagon – це близький родич австралійського WRX Sportswagon, новозеландського WRX-GTB і японського Levorg STI Sport R. Універсал приводить у рух “турбоопозитник” 2.4, що розвиває 275 кінських сил і 350 Нм крутного моменту моменту. Привід повний. Причому все це можна поєднувати з “механікою”, а не тільки з варіатором.

Останні новини:  Jaguar випустив останню партію F-Pace перед відставкою моделі

Варіант із безступінчастою коробкою передач Sport Lineartronic дорожчий за версію з “механікою” на 80 000 песо і коштує 899 900 песо, а найдорожче виконання WRX tS оцінили в 919 900 песо.



Sportwagon оснащений підйомними п’ятими дверима, що відчиняються без допомоги рук, і задніми сидіннями, спинки яких складаються у співвідношенні 40/20/40.

Останні новини:  Розкриті подробиці про новий електрокар від GM

Subaru WRX вийшов на ринок Австралії у формі універсала Sportwagon у 2022 році. До США, де двооб’ємники не надто популярні, він так і не дістався і навряд чи добереться, хоча міг би скласти хорошу конкуренцію більш дорогим Audi RS6 Avant і BMW M5 Touring. В Японії продається універсал Levorg з двома моторами – 2,4-літровим і стандартним 1,8-літровим.





nnews.com.ua

Останні новини:  Volkswagen розпочав виробництво оновленого Caddy