У Мережі став популярний сумний кіт, якого люди назвали нудним аристократом

23.05.2024   17:50    17

Фотографій котів ніколи не буває багато! Це доводять господарі славних пухнастиків, які обожнюють фотографувати своїх улюбленців і навіть заводять для них цілі акаунти. А ми і раді! Особливо якщо це дозволяє нам помилуватися особливо чарівними оригіналами.

Знайомтеся, це перський кіт на прізвисько Барнабі, чий вічно розпатланий вигляд може сміливо стати офіційною особою ранку понеділка.

Останні новини:  Гості на весіллі залишилися голодними після невдалого жарту нареченого і нареченої

Кіт Барнабі, чиєю візитною карткою є меланхолійний погляд і скуйовджена шерстка.

Найбільше задоволення для цього котика — довгий і міцний сон. Але навіть після 20-годинного марафону Барнабі виглядає так, ніби його підняли на роботу в ненависні 6 ранку і навіть не дали випити чашечку кави.

В Інстаграмі на Барнабі підписані 142 тисячі осіб, які не перестають розчулюватися цим чарівним сонею і вважають його своєю тотемною твариною.

Останні новини:  Велетенський пацюк-альбінос ласує кавунчиком у Дніпрі




“Барнабі дуже розпещений. Він любить спати близько 20 годин на добу і дає себе гладити, тільки коли він сам цього забажає. Але ми все одно його дуже любимо”, — поділилася господиня Барнабі.

Барнабі всього 5 років, але, попри свій юний вік, він не великий любитель активного проведення часу і справжнісінький меланхолік за темпераментом.

Останні новини:  Кішка, яка вирішила допомогти господині зняти білизну, розсмішила глядачів

Сподіваємося, що глянувши на соню Барнабі, ви зайвий раз переконалися в тому, що головне призначення котиків — забавляти нас своїм байдикуванням і при цьому завжди залишатися в центрі уваги!