Трамп може призначити несподіваного кандидата на посаду віце-президента – Politico

27.05.2024   23:31    18

Члени Республіканської партії запропонували ексглаві Білого дому Дональду Трампу розглянути можливим кандидатом у віце-президенти колишнього постпреда при ООН Ніккі Гейлі. Про це пише видання Politico. За інформацією журналістів, вона боролася із американським мільярдером за призначення від республіканців для участі у виборах.

«Люди на цих праймеріз (або іншими словами передвибори – тип голосування, в якому обирається один кандидат від партії. Між обраними кандидатами потім проходитиме звичайне голосування, – «Главком») все ще голосують за Ніккі Гейлі. Я думаю, що нам потрібно зосередитись на цій групі людей. Я сподіваюся, що у нас буде віце-президент, який сподобається цій групі», – зазначив сенатор Роджер Маршалл. Тим більше, що Ніккі Гейлі, яка нещодавно виявила, що голосуватиме за кандидатуру Трампа, зазначає видання.

Останні новини:  У НАТО відреагували на уламки "шахедів" у Румунії

Конгресмен Райан Зінке теж порадив Трампу звернути увагу на кандидата на посаду віце-президента, який «справді відображає сфери, де йому потрібно бути більш конкурентоспроможним, щоб перемогти».

Трамп також не виключає кількох інших кандидатур на посаду віце-президента, зазначили у виданні. Серед них опинилися голова Конференції конгресменів-республіканців Еліз Стефаник та губернатор Північної Дакоти Даг Бергам.

Останні новини:  Hanwha створює нову гаубицю Aerospace 8x8: конкурент RCH 155 і Caesar вперше матиме дальність пострілу більше 70 км

Раніше повідомлялося, що Ніккі Хейлі оголосила про вихід із президентських перегонів під час виступу в Чарлстоні в Південній Кароліні. Вона була основним конкурентом Трампа на праймеріз. Її відхід зробив політика єдиним претендентом на посаду глави держави від Республіканської партії.


expert.in.ua