У Великій Британії чайці офіційно заборонили приходити в магазин за крадіжку чипсів

27.07.2024   09:30    14

Птаху-крадію на прізвисько “Стівен Сігал” (Стівен Чайка) заборонили заходити до магазину за те, що він протягом шести років викрадав пакети чипсів. Протягом останніх двох місяців він став особливо активним.

Працівники магазину Lyndale Central у місті Вайк-Регіс, Британія, вивісили плакати із закликом до покупців “зачиняти за собою двері”, щоб зупинити Стівена.

Останні новини:  Розумний пес допомагає гравцям у дартс та повертає їм дротики (ВІДЕО)

Менеджер магазину Стюарт Хармер сказав, що хитра чайка викрала близько 30 пачок чипсів лише за останні два місяці. Він сказав:

“Намагаюся пояснити начальству, що через чайку у мене пропали запаси – вони думають, що це жарт”.

За словами пана Хармера, Стівен заходить до магазину, коли двері відчиняються, просовує голову, краде пачку чипсів і вилітає з нею.

Останні новини:  Натиснули не на ту кнопку: у Британії помилково розлучили пару, що була у шлюбі 21 рік

За словами пана Хармера, Стівен особливо полюбляє чипси зі смаком яловичини барбекю. Вийшовши з магазину, він відкриває пачку дзьобом, а потім їсть чипси на вулиці разом з іншими птахами.

Працівники магазину використовують плакати, щоб заохотити покупців зачиняти за собою двері, але навіть якщо двері зачинені, чайка буде стукати дзьобом у двері, щоб їх відчинити.

Менеджер магазину додав, що у відчайдушній спробі зупинити злодія команда виставила асортимент гострих чипсів, але Стівен проігнорував їх і все ж таки знайшов свій улюблений смак.

Останні новини:  В Росії на фестивалі чистої води місто затопила річка з фекалій