Tesla Cybertruck вирушає в грандіозне турне Європою

08.05.2024   11:00    382

Американський автовиробник запланував понад 100 зупинок по всьому континенту, щоб представити свій футуристичний дизайн у різних містах і селищах.

Незважаючи на велику рекламну кампанію, проведену під час туру, існує невизначеність щодо того, чи отримає Cybertruck офіційний дозвіл на використання на дорогах Європейського союзу. Через це можуть з’явитися складнощі у бренду з виведенням їхнього інноваційного продукту на ринок.


У рамках турне Cybertruck проводить зустрічі, надаючи шанувальникам можливість поспілкуватися з автомобілем у найрізноманітніших місцях – від торгових центрів до спеціалізованих центрів Tesla.

Останні новини:  У Ford припустили створення седана Mustang

Tesla Cybertruck

Так, у рамках туру Німеччиною Cybertruck зробить зупинки в таких відомих містах, як Берлін, Штутгарт, Франкфурт, Мюнхен, Дюссельдорф, Ганновер і Гамбург. І фанати, і скептики зможуть познайомитися з автомобілем ближче. Потенційно, така рекламна кампанія насправді може підігріти інтерес ринку до цього автомобіля.



Турне триватиме з травня по липень 2024 року і надасть усім охочим можливість поспілкуватися з кібровантажівкою і дізнатися більше про її характеристики та можливості. Потенційні учасники мають записатися на прийом до місцевих центрів Tesla, щоб зайняти місце в турі.

Останні новини:  За ціною Шкода Октавія: в Україні з’явилася найдешевша модель Lexus (Фото)

Зберігаються сумніви щодо відповідності Cybertruck суворим європейським стандартам безпеки, особливо через його міцне зовнішнє оздоблення з нержавіючої сталі. Через це регулюючі органи змушені проводити періодичні перевірки.



Tesla Cybertruck

Європейські правила безпеки наголошують на потенційних ризиках, що пов’язані з конструкційними матеріалами Cybertruck, посилаючись на їхню здатність адекватно поглинати енергію удару і захищати пасажирів у разі зіткнення.

Останні новини:  Що таке "п’яні окуляри" і навіщо вони водіям

Варто зазначити, потенційні покупці поки що не можуть провести тест-драйв Cybertruck, обмежуючись візуальним оглядом і фотосесіями під час зупинок туру.


avtosota.com