Супергібрид Ferrari SF90 Stradale отримав хижий обвіс і ажурні колеса

10.05.2024   20:31    339

Гібридний суперкар Ferrari SF90 Stradale сам по собі є автомобілем доволі яскравим і агресивним, проте деяким його власникам у стандартному вигляді моделі, мабуть, чогось не вистачає. Якраз для таких клієнтів американське ательє 1016 Industries підготувало новий аеродинамічний обвіс Carbon Aero Program Version 2 з вуглеволокна, який наближає вигляд автомобіля до екстремального заводського суперкара Ferrari SF90 XX Stradale.

Останні новини:  Toyota GR Supra у версії GT4 100th Edition Tribute промчала коло Нюрбургрингом

Машина отримала розвинений передній спліттер, великі пороги, масивний спойлер ззаду, великий дифузор, дефлектори на капоті, а також нові крила з повітроводами. В ательє стверджують, що деталі Carbon Aero Program Version 2 можна поєднувати з елементами обважування Carbon Aero Program Version 1.

Традиційно для 1016 Industries всі деталі обважування кріпляться на штатні місця і не потребують доопрацювання кузова – за бажання елементи можна зняти і повернути автомобіль до заводського вигляду. Вишенькою на торті служать ажурні колеса незвичайного для Ferrari стилю.

Останні новини:  Porsche виведе на ринок Cayenne нового покоління
1016 Industries
1016 Industries
1016 Industries
1016 Industries
1016 Industries

Ательє особливо підкреслює, що обвіс підходить як для купе SF90 Stradale, так і для кабріолета. Вартість повного набору деталей становить 75 140 доларів, що відповідає вартості, наприклад, нового Porsche 718 Boxster, але за необхідності можна придбати і деякі його елементи окремо.







nnews.com.ua

Останні новини:  Volkswagen поки що не може розробити недорогі автомобілі через рішення Renault: усі деталі