Репер Xzibit може перезапустити шоу “Тачку на прокачку”

07.05.2024   21:22    188

Американський репер, актор і телеведучий Xzibit опублікував у себе в соцмережах загадковий тизер. Він говорить It’s time to get back to customizing rides, що можна перекласти як “Настав час повернутися до доопрацювання машин”, а також містить дату – 9 травня 2024 року. Можливо, йдеться про повернення відомого телешоу “Тачка на прокачку” на каналі MTV, яке в оригіналі називалося Pimp My Ride.

Останні новини:  В Україні пропонують поставити легкові авто на облік у ТЦК

На Pimp My Ride, яке виходило на MTV у нульових, реставрували і допрацьовували автомобілі в поганому стані з Лос-Анджелеса та інших міст Південної Каліфорнії.

Разом з ремонтом машини переживали масштабний тюнінг, часто з великою кількістю хрому і салонної електроніки. Враховували і хобі власника: наприклад, у багажник любителя боулінгу помістили спіннер для м’ячів, а серфер отримав вбудовану сушарку для одягу.

Останні новини:  Honda вкладається в розробку нових електрокарів
Xzibit

У перших чотирьох сезонах “прокачуванням” займалося ательє West Coast Customs. З п’ятого сезону за переробку відповідало Galpin Auto Sports, майстри якого зазвичай відновлювали екстер’єр і оздоблення салону з нуля.



Шоу транслювалося з 2004 по 2007 рік, за цей час вийшло сім сезонів і 73 епізоди. Після закриття його місце в ефірі зайняла програма Trick It Out, в якій змагалися між собою кілька тюнінг-ательє.



Перероблені в шоу автомобілі нерідко виявлялися в продажу. Так, три роки тому на аукціоні Goldin Auctions виставили лоурайдер на базі Chevrolet Impala 1963 року, тюнінгований майстрами “Тачку на прокачку”. Для нього розробили ексклюзивний темно-фіолетовий відтінок кузова, замінили скло, відновили хром, а салон прикрасили кристалами Swarovski.

Останні новини:  Штраф до 340 гривень: яким водіям загрожує покарання за паління за кермом



nnews.com.ua