Позашляховики Range Rover почали випускати за межами Великобританії

27.05.2024   20:31    23

Позашляховики Range Rover та Range Rover Sport вперше почали випускати за межами Великобританії. Пресслужба концерну Jaguar Land Rover підтвердила, що виробництво зазначених автомобілів локалізували в Індії.

З 1970 року позашляховики Range Rover випускали тільки у Великобританії, але з травня 2024 року є один виняток. Цікаво, що локалізувати в Індії вирішили не бестселер марки – Defender, хоча він продається майже втричі краще за флагманську модель. Ще одне нестандартне рішення – місцева збірка винятково довгобазних позашляховиків: Range Rover з короткою базою та версії з мотором V8 продовжать постачати з Британії.

Останні новини:  В Україні змінюють процес фіксації порушень правил дорожнього руху

Спочатку в Індії запропонують дві комплектації місцевої збірки: бензиновий 3,0-літровий Range Rover Autobiography LWB за 313 тисяч доларів і дизельний 3,0-літровий Range Rover HSE LWB за 284 тисячі доларів. Порівняно з імпортними версіями ціни знизилися на 15-19%. Для порівняння, Mercedes-Maybach GLS 600 коштує в Індії 403 тисяч доларів.

Постачання Range Rover індійської збірки вже почалися, але Jaguar Land Rover стверджує, що на всіх ринках, окрім індійського, продовжать пропонувати позашляховики, вироблені у Великобританії.

Останні новини:  Готуються нові правила про заборону керування авто в Україні


avtomir.ua