На аукціон виставили раритетну 60-річну машину відомої в Україні марки (фото)

07.05.2024   13:45    985

На аукціон Bring a Trailer виставили крихітне раритетне купе Nissan Silvia, яке нагадує Lancia Fulvia. Автомобіль знаходиться у відмінному стані та повністю на ходу.


Представлена ​​Silvia 1965 року випуску і належить до першого покоління моделі, пише «Автоцентр». Вона вийшла тиражем 554 одиниці, що робить її привабливою для колекціонерів. Модель пофарбована у відтінок Silvia Gold, який чудово поєднується великою кількістю хромованих деталей. У лістингу зазначено, що є деякі дефекти на кузові, а саме розтріскування фарби на капоті та бульбашки на лівій задній стійці.

Останні новини:  Штраф до 340 гривень: яким водіям загрожує покарання за паління за кермом



Салон купе оброблений вінілом у тон кузову. Зазначається, що на сидіннях трохи розійшлися шви, решітка динаміка деформована і тріснута, накладка ручки правих дверей наразі не встановлена. В іншому нарікань немає. На одометрі зафіксовано пробіг у 37 489 кілометрів.



Під капотом Silvia встановлений 1,6-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 89 к.с. До кінця торгів залишилося три дні. На момент написання статті максимальна ставка по лоту складала 21 000 доларів.

Останні новини:  Стратегія електрифікації Volkswagen провалилася: компанія терміново змінює свої плани


autotheme.info