Компанія Hyundai оновила свій найкомпактніший кросовер: уже відомі характеристики та вартість Bayon

28.05.2024   00:23    19

У більшості компаній є моделі, які створюються для якоїсь однієї певної країни. До таких саме належить Hyundai Bayon 2024. Його створювали спеціально для європейського ринку, де він, до речі, вже доступний для покупки.

Відносно недавно найкомпактніший кросовер марки пережив фейсліфтинг. Отримавши низку оновлень у зовнішності та оснащенні, він став набагато доступнішим за вартістю.

Останні новини:  Готуються нові правила про заборону керування авто

Bayon зазнав оновлення зовнішнього дизайну, оснащення і механіки. Крім цього, він став найдешевшим кросовером компанії Hyundai. Зокрема, в Іспанії його продають зі знижкою понад 6 700 доларів. Hyundai Bayon пропонується в комплектаціях Klass, Maxx і Tecno. Озвучена вище знижка передбачена для початкової модифікації. При цьому вона отримала багате оснащення.

Останні новини:  Марка Karma випустить дві новинки

Hyundai Bayon 2024с Hyundai Bayon 2024

У його списку опцій значаться як стандартні подушки безпеки, так і такі системи, як камера заднього виду, функція моніторингу смуги руху, круїз-контроль, технологія екстреного гальмування тощо.

Hyundai Bayon 2024

Крім цього, автомобіль має 15-дюймові сталеві диски, оптику зі світлодіодним наповненням, рейлінги на даху, інформаційно-розважальну систему з 10,25-дюймовим сенсорним екраном, кондиціонер і багато іншого (фото: Hyundai).

Останні новини:  Про це мало хто знає: водіям в Україні "світить" штраф за гальмівну рідину

Під капотом Hyundai Bayon знаходиться 1,0-літровий бензиновий двигун T-GDi з трьома циліндрами, що розвиває потужність 100 к.с. Він електрифікований за допомогою 48-вольтової технології Light Hybrid (MHEV) та керується за допомогою шестиступінчастої механічної коробки передач і системи переднього приводу. З урахуванням знижки він коштує 1,8 мільйона рублів.

avtosota.com