Ефективні способи використання зубної пасти у побуті

07.05.2024   15:00    201

Багато господарок впевнені в тому, що відчистити будь-яку поверхню можна лише за допомогою дорогих засобів. Розвіюємо цей міф і доведемо вам, що зубна паста здатна багато на що.


Білі кросівки завжди красиво виглядають та підходять під будь-який образ. Але вони мають недолік, вони швидко втрачають зовнішній вигляд, забруднюються і жовтіють. Зубна паста відмінно видаляє всі ці недоліки, вона відчищає поверхні за рахунок дрібних абразивних частинок, особливо хороша паста, що відбілює.

На стару зубну щітку наносимо трохи зубної пасти та інтенсивно чистимо всю поверхню кросівок. Залишаємо кросівок на 5 хвилин у зубній пасті. Вологою м’якою серветкою видаляємо зубну пасту та бруд.



Срібні прикраси з часом чорніють, але не поспішайте засмучуватися. Зубна паста моментально повертає блиск срібла. На зубну щітку наносимо невелику кількість і не натискаючи щіткою чистимо весь ланцюжок. Під проточною водою промиваємо ланцюжок і залишки пасти видаляємо щіткою. Тепер ланцюжок як новий.

Останні новини:  Цей простий трюк у душі зробить волосся, як у рекламі

На годинниках з часом з’явилося багато дрібних подряпин. Повертаємо колишній блиск склу та металу. Делікатно відполірувати поверхню і досягти потрібного результату ми зможемо лише за допомогою зубної пасти. Трохи зубної пасти наносимо на ватний диск та круговими рухами поліруємо скло. Залишки пасти прибираємо чистим ватним диском. Ось тепер вони блищать, як при купівлі.

Останні новини:  Техніки массажу, які варто застосовувати, щоб підтягнути ваші очі
Ефективні способи використання зубної пасти у побуті: поради експертів

Зубна паста допомагає позбутися сверблячки в місці укусу комара. Трохи зубної пасти наносимо на місце укусу і чекаємо на пару хвилин. Ватним диском стираємо зубну пасту. Сверблячка проходить, навіть почервоніння не залишається.



Зубна паста навіть видаляє вапняний наліт зі змішувача. Небагато зубної пасти намазуємо на ватяний диск і протираємо кран повністю. Залишаємо на кілька хвилин. Протираємо паперовою серветкою кран від пасти. Ну блищить, просто краса!

Останні новини:  Як зробити, щоб дзеркало в ванні не пітніло

Видалення запаху з рук: Після приготування  ароматних продуктів (наприклад, часнику або риби), помийте руки зубною пастою. Вона допоможе видалити неприємний запах і залишить руки свіжими.


noviydoctor.com