Дебютував оновлений знаменитий корейський кросовер дешевше "Дастера" (Фото)

10.05.2024   16:00    855

SsangYong представив оновлену версію кросовера Korado 2024 модельного року, яка отримала новий пакет Black, покликаний додати авто більш елегантності та спортивності. Ця зміна спрямована на зміцнення позицій моделі у сегменті компактних SUV, де конкуренція посилюється з кожним днем, – кажуть експерти.


Кросовер Korado вже давно зарекомендував себе як надійний і доступний автомобіль. Цього року він одержав новий стилістичний пакет. У його рамках пропонується нова решітка радіатора, обрамлення фар, логотип моделі, стильні 19-дюймові колісні диски. У версії Limited додатково оснащується чорними корпусами зовнішніх дзеркал.

Останні новини:  В Україні водіїв почали штрафувати за відсутність одного предмета в авто: хто під загрозою

За технічною частиною змін у кросовері немає – під капотом розташовується перевірений півторалітровий турбований двигун. Автомобіль пропонується у двох комплектаціях – на 149 та 163 кінських сили. При цьому в останньому варіанті є автоматична коробка і система повного приводу. Стартова ціна моделі в ЄС лише 17 800 євро що є нижче ціни на “Дастер”, яка стартує від 18 800 євро.





Останні новини:  Ферстаппен здобув «неочікуваний» поул Гран Прі Емілії-Романьї


mmr.net.ua