Bentley показала фотографії нового Continental GT

21.05.2024   16:00    35

Компанія Bentley оприлюднила фотографії нового Continental GT. Модель четвертого покоління відсвяткує прем’єру у червні та першою отримає нову силову установку Ultra Performance Hybrid.

Bentley Continental GT наступного покоління виявиться найтехнологічнішим «Континенталем» в історії марки. Машина першою отримає силову установку Ultra Performance Hybrid, яка прийде на заміну канонічному двигуну W12, і звичайно ж отримає повний пакет передової мехатроніки – від повнокерованого шасі до електромеханічних стабілізаторів поперечної стійкості. Нововведенням стануть і двоклапанні амортизатори з роздільними регулюваннями рівнів стиснення та відбою.

Останні новини:  500 гривень штрафу і рік без прав: українських водіїв суворо карають за “дрібне” порушення

Комбінована віддача гібридної системи на Continental GT складе 782 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. За потужністю серійний гран-турер перевершить лімітований Batur Convertible і зможе проїжджати на електротязі до 80 кілометрів. Показник шкідливих викидів знизиться до 50 грамів вуглекислого газу на «сотню», що виглядає дрібницею на тлі 311 грамів у нинішнього Continental GT Speed. Також буде нижча витрата пального та краща динаміка, але подробиць поки що немає.

Наскільки можна судити за фотографіями, майбутній Continental GT збереже відомі пропорції, але як мінімум отримає нові фари зі смужками ходових вогнів. Щось схоже ми вже бачили на концепті EXP 100 GT, а потім на колекційному родстері Mulliner Bacalar.

Останні новини:  Майже 900 км на одному заряді: Geely випускає новий електричний седан


avtomir.ua