З Tesla зробили копію машини часу з «Назад у майбутнє» (ВІДЕО)

24.04.2024   07:24    1146

На youtube-каналі Supercar Blondie з’явився відеорозповідь про, можливо, найбільш незвичайну Tesla Model X. Її власник перетворив електрокросовер, за його висловом, на те, якби виглядав DeLorean DMC-12 з «Назад у майбутнє», якби фільм знімався б у 2024 році. Model X вміє навіть імітувати вогняні сліди шин під час розгону.


Автор незвичайного електромобіля перейменував його в TMC і вважає за краще називати Tesla Time Machine. Кузов Model X прикрашений імітацією електропроводки та скопійованою з оригінального кіноавтомобіля надбудовою на кормі, для чого довелося серйозно переробити двері багажника. Також кросовер оснастили дуже схожими колісними дисками.

Останні новини:  ДПСУ ліквідували живу силу окупантів на Куп’янському та Бахмутському напрямках (відео)

По обидва боки заднього бампера встановлені компактні вогнемети із захисними накладками, що оберігають бампер від перегріву. Також Tesla Model X здатна імітувати звук ДВЗ, що запускається і працює, за допомогою динаміків, вбудованих в днище. Додаткову схожість з DMC-12 електромобілю додають задні двері, що відкриваються вгору, але такими дверима Model X комплектується із заводу.



У салоні є копія так званого конденсатора потоку, який в оригіналі забезпечував переміщення в часі, є ховерборд Марті Макфлая, автентичні прилади та тумблерний пульт керування додатковими функціями. Незвичайна «пасхалка» розміщена під переднім капотом: іграшковий хом’як бігає в колесі в оточенні дискотечного підсвічування та мініатюрних дзеркальних куль. Як пожартував оповідач у відео, це основне джерело енергії для електрмобіля.



На модернізацію електромобіля у неназваного тюнінг-ательє пішло півроку.

Останні новини:  Прикордонники показали, як нищать росіян та позицій піхоти під Бахмутом та Куп'янськом (відео)


uamotors.com.ua