В Японії є готель, де разом з номером ви отримуєте котика. Але є одна умова

24.04.2024   19:00    293

Рекан — це тип японського готелю, виконаного в традиційному стилі, в якому зазвичай є кімнати, покриті татамі, загальні лазні та інші громадські місця, де гості можуть надіти повсякденне літнє кімоно і поговорити з власником.


Рекани існують з 8 століття, саме тоді був заснований найстаріший готель у світі — Нісіяма-Онсен-Кейункан. Однак, хай там як ці заклади все ще актуальні, так, одне з них стало вірусним завдяки своїм послугам.

Цей готель називається «My Cat Yugawara» і знаходиться в місті з гарячими джерелами Югавара, префектура Канагава. Тут, крім всіх стандартних пропозицій, також є «пробний» пакет, який дозволяє гостям на власному досвіді випробувати, як це жити з кішкою.

Останні новини:  Лама дозволила козенятам використати себе в якості трампліну

Кожен, хто придбає пробний пакет, буде жити у своїй кімнаті з котом. Кішка буде доставлена гостю о 17:30 і залишиться з ним до 9:00. Весь цей час гість не повинен залишати тварину без нагляду.



Новачкам також необхідно пройти принаймні один сеанс в кафе «My Cat Yugawara», щоб персонал міг переконатися, що їм комфортно поруч з тваринами, а кішкам — з ними.

Пробний пакет — це не просто розваги та ігри, адже гості несуть відповідальність за тварину, крім того, їм також доведеться чистити його туалетний лоток лопаткою, яку вони отримають при реєстрації.

Останні новини:  Відважний пес прогнав із двору ведмедя-порушника (ВІДЕО)

Пробний пакет був створений для людей, які думають про кішку в якості домашнього вихованця, але не зовсім впевнені, чи правильний це вибір для них. Саме для цього і існує «My Cat Yugawara» — щоб допомогти людям в цьому розібратися.



Приємним же в цьому випадку є те, що людина може зрозуміти, що їй не лише потрібна кішка, але і та, з якою вона провела ніч — що не є проблемою, адже «My Cat Yugawara» дозволяє забирати своїх кішок з собою додому.

Останні новини:  70-річний чоловік за все життя з’їв рекордну кількість Біг Маків

Однак для цього кандидат на усиновлення повинен буде пройти співбесіду, на якій готель визначить, чи підходять він і кішка один одному.

Пробний пакет являє собою додаткову плату в розмірі 2200 єн (близько 21 долара США) за кішку. Ціна ж за номер в готелі становить 4950 єн (47 доларів США) за людину, вартість номера на одного гостя без власної ванної кімнати обійдеться постояльцю в 3190 єн (30 доларів США).

Ці ціни вказані без харчування, але готель може з радістю допомогти з замовленнями в місцевих ресторанах, які доставляють піцу або суші.