Трендові ідеї манікюру на короткі нігті 2024

18.04.2024   18:20    426

Мода на короткі нігті не покидає нас вже кілька років. І не дивно, адже це зручно, стильно і дуже красиво. У цій статті ми розповімо вам про цікаві ідеї манікюру для коротких нігтів, які будуть в моді в 2024 році.


Двоколірний дизайн

Двоколірний манікюр у нюдово-білій палітрі з акцентними золотими лініями у центрі нігтів допоможе освіжити образ цієї весни.

Нюд та золото

Цей нейл-арт підійде шанувальницям нейтрального нюдового манікюру. Щоб додати до нього родзинку, можна використовувати безпрограшний варіант декору – золоту фольгу.



Синьо-білий дизайн нігтів

У цьому манікюрі половина нігтів забарвлена в яскраво-синій колір, а інша – в сліпучо-білий. Це дозволяє отримати гарний та ефектний контраст відтінків. Оригінальності дизайну додають блискучі акценти.



Нюдово-білий дизайн нігтів

Поєднайте в одному манікюрі нюдову основу, білі деталі та розкішний золотий блиск. В результаті ви отримаєте неймовірно жіночний, вишуканий та елегантний дизайн нігтів, який чудово підійде для урочистого випадку.

Останні новини:  Як використати кавову гущу на городі: не допускайте помилок новачків

Золотисто-рожеве омбре з блискітками

Ця ідея манікюру сподобається тим, хто любить дизайни у техніці омбре. Ніжно-рожеві кінчики нігтів ідеально поєднуються з бежевою основою, що переливається золотими блискітками. Це чудовий варіант для тих, хто хоче, щоб їхній манікюр був помічений.

Зелені мармурові нігті із золотою фольгою

Якщо ви шукаєте ідею для елегантного дизайну нігтів під мармур, зверніть увагу на цей нейл-арт. У ньому біла основа красиво контрастує із смарагдовими мармуровими візерунками. Нотку розкоші додає манікюру золота фольга.

Останні новини:  5 причин зробити чорний педикюр і чому це відмінний вибір для відкритого взуття

Нюдовий нейл-арт із сріблястими рослинними візерунками

Головною окрасою цього нюдового манікюру є блискучі акценти у вигляді сріблястих рослинних візерунків. Цей гарний дизайн підійде не тільки для повсякденного життя, а й для особливих випадків (наприклад, весілля).

Квітковий дизайн

Настала весна, а отже, прийшов час створити відповідний настрій за допомогою квіткового дизайну. Він виглядає дуже мило, просто та елегантно. Прикрасьте ніжними малюнками кілька акцентних нігтів, а інші нафарбуйте однотонним нюдовим лаком, щоб отримати чарівний манікюр на кожен день.

Кобальтово-синій та білий мармур

Шукаєте яскравого дизайну нігтів? Тоді сміливо використовуйте контрастну комбінацію кобальтово-синього та білого кольорів. Щоб зробити дизайн ще стильнішим і сучаснішим, віддайте перевагу матовому фінішу.

Останні новини:  Фінансовий гороскоп на травень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Рожево-червоний

Елегантний манікюр у рожево-червоних відтінках з білими та сріблястими деталями стане справжньою окрасою вашого образу. Він досить яскравий, щоб не бути нудним, але при цьому не надто зухвалий.

Мармур з рожевого золота

У цьому ніжному манікюрі використовується основа світло-бежевого кольору, а кілька акцентних нігтів на мізинцях та безіменних пальцях прикрашені мармуровими повітряними розводами відтінку рожевого золота.

Світло-блакитні нігті із золотими акцентами

Прикрасьте світло-блакитні нігті фрагментами золотої фольги, щоб отримати розкішний та витончений дизайн. Цей манікюр просто надзвичайний.


wona.com.ua